Jawatan Kosong Pengurusan Aset Air Berhad 9 Disember 2016

Posted on

Jawatan Kosong PAAB – Pernah terfikir untuk bekerja di pengurusan aset air? Mungkin ada yang iya ada yang tidak. Jika anda tidak pernah terfikir tetapi ingin bekerja di pengurusan aset air, ada salah satu syarikat yang mungkin boleh anda diami. Pengurusan Aset Air Berhad sedang membuka jawatan kosong untuk anda warganegara Malaysia yang semangat kerja membanting tulang. Kerja kosong ini bertujuan untuk mengisi kekosongan pada bahagian:

1. Assistant Manager – Quality Assurance
2. CLERK

Jika anda berminat untuk mendaftarkan diri, sila anda boleh memuat turun permohonan dalam talian dan melihat syarat kelayakan di : PAAB

 

About Pengurusan Aset Air Berhad

kerja-kosong-pengurusan-aset-air-berhad-terkini
kerja kosong pengurusan aset air berhad terkini

Water Asset Management Company (PAAB) or Water Asset Management Company (WAMCO) was established on May 5, 2006 as a wholly-owned company under the Ministry of Finance Incorporated. PAAB is part of the Federal Government’s efforts to restructure the water services industry in the country to achieve greater efficiency and better quality.

 

Tarikh Tutup Permohonan

Jangan membuang masa, segera daftarkan diri anda sebelum tarikh 9 Disember 2016. Semoga anda diterima di jawatan kosong yang diharapkan, jangan lupa kongsikan artikel ini supaya banyak rakan anda yang menyumbang.

Iklan jawatan kerja kosong:

    kekosongan pembantu pengurusan murid 2017, macam macam seremban kerja kosong

One thought on “Jawatan Kosong Pengurusan Aset Air Berhad 9 Disember 2016

Tinggalkan Balasan