Jawatan Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad 28 Juni 2020

Posted on

Koperasi Bank Persatuan Malaysia – Pagi semuanya, sedang mencari lowongan pekerjaan terbaru? Anda berada di laman carian lowongan pekerjaan yang tepat. Kerana pada hari ini telah dibuka kerja kosong Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad.

Perlu diketahui, hanya warganegara Malaysia yang boleh mendaftar di lowongan kerja yang satu ini. Koperasi Bank Persatuan Malaysia di Berhad, meminta anda untuk mengisi kekosongan jawatan pada bahagian:

1. Pegawai Undang-Undang
2. Ketua Perancangan Strategik dan Transformasi
3. PENGURUS CAWANGAN
4. PENOLONG PENGURUS CAWANGAN
5 .KETUA UNIT PEMASARAN & PEMBIAYAAN
6 .KETUA UNIT PENTADBIRAN KREDIT & KAWALAN
7. KERANI PEMBIAYAAN
8. KERANI PENTADBIRAN KREDIT & KAWALAN
9. KERANI PENAKSIR AR-RAHNU
10. KERANI OPERASI & AR-RAHNU
11. KERANI AM

Untuk memudahkan anda mendaftar di lowongan kerja Bank ini, anda boleh mengemukakan permohonan online di link: “Bank Persatuan Malaysia”. Pada link tersebut juga ada syarat dan kelayakan yang perlu anda capai jika ingin diterima.

Kerja Kosong Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad
kerja kosong koperasi bank persatuan malaysia berhad terkini

Tentang Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad

Co-opbank Persatuan Malaysia Berhad or in short ‘Co-opbank Persatuan’ is a cooperative organizations established under the Cooperative Societies Act 1993 and registered on 7 June 1950 with its original name “The Province Wellesley Banking Coo-operative Union Limited”

Cara Memohon Jawatan Kosong Bank Persatuan Malaysia

Jika anda ingin mendaftarkan diri anda untuk memohon pekerjaan, anda boleh melawat laman web rasmi langsung Koperasi Union bank malaysia.

Sebelum memohon lebih baik semak terlebih dahulu sama ada ia adalah maklumat memang sah jawatan kosong daripada Syarikat atau tidak. Untuk menambah titik anda boleh membawa Sijil sokongan dan jangan lupa untuk membawa fail yang betul Jangan bawa fail sudah tamat.

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong Bank Persatuan Malaysia 

Borang Jawatan Kosong BPM

Tarikh Tutup Permohonan

Cepat-cepat mendaftar kerja di bank yang satu ini, kerana jawatan kerja kosong ini hanya berlaku hingga 28 Juni 2020 sahaja. Selamat mendaftar dan semoga diterima di tempat yang diinginkan.

Iklan jawatan kerja kosong:

    kerja kosong di jepun, kerani sekolah 2022, syarat kelayakan kerani sekolah, Jawatan kosong kerani Rawang, jawatan kosong kerani sekolah 2021
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE