Jawatan Kosong Zebra technologies Sdn Bhd 26 April 2022

Posted on

Zebra technologies m sdn bhd memberikan peluang besar untuk kalian semua disini untuk bergabung bersama kami dalam membawa perusahaan kami berjaya dalam persaingan industri di Malaysia. Tunggu apa lagi ayo daftarkan anda pada posisi pekerjaan berikut:

POSISI YANG DICARI:

 

  • Sokongan Pelanggan Teknikal II
  • Penganalisis kewangan
  • Perancang Rantaian Bekalan, Senior
  • Penganalisis kewangan
  • Sokongan Pelanggan Teknikal

 

PROFIL SYARIKAT

Di zebra technologies m sdn bhd , kami mencipta semula bagaimana perniagaan beroperasi di pinggir perusahaan – membantu mereka berjalan lebih pantas, lebih pintar, dan lebih terhubung daripada sebelumnya.

Komuniti pembangun, pelaku dan penyelesai masalah yang dinamik, kita masing-masing memainkan peranan unik – membentuk teknologi baru, membawa penyelesaian ke pasaran, dan bekerjasama dengan syarikat di barisan hadapan perniagaan.

Menjadi sebahagian daripada Zebra bermaksud menjadikan tanda anda kerana kami membuat transformasi digital menjadi kenyataan.

Ini bermaksud berkembang menjadi pemimpin di syarikat terkemuka yang membuat perbezaan yang berbeza – kerana bersama-sama, kita baru saja bermula.

Bangun Hari Ini. Buat Esok.

Menjadi pemimpin di syarikat terkemuka.

WHY JOIN US?

Peluang sama rata:

Zebra komited untuk menawarkan peluang yang sama dan persekitaran kerja yang inklusif & pelbagai. Oleh itu, kami menggalakkan pemohon dari semua bahagian masyarakat

Budaya Zebra menggalakkan dan bekerjasama di mana pekerja digalakkan untuk belajar dan berkembang bersama. Semasa menyambut tahun ke-50, ini adalah masa yang luar biasa untuk menyertai kami – kami sangat gembira dapat mendengar daripada anda!

Pakej Faedah Zebra

Kami menawarkan gaji, bonus, faedah, pertumbuhan kerjaya / peribadi dan program kerja / kehidupan yang kompetitif untuk memastikan anda diberi kuasa untuk berjaya sebagai ahli keluarga Zebra

CARA DAFTAR:

Bergabung bersama kami dengan langsung kunjungi laman lowonga pekerjaan untuk memilih dan menggunakan identiti secara dalam talian

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Jawatan Koson-  26 April 2022

 

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-zebra-technologies-sdn-bhd/
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE