Jawatan Kosong Yayasan Islam Darul Ehsan 23 January 2023

Posted on

Jawatan Kosong Yayasan Islam Darul Ehsan – Anda ingin bekerja dalam bidang pendidikan peribadi asas? Di sini terdapat kerja kosong akan dibuka iaitu Yayasan Islam Darul Ehsan.

Anda adalah seorang warganegara Malaysia yang ingin bekerja di rumah anak yatim Yayasan pendidikan harta benda persendirian anda boleh mendaftar diri anda betul-betul. Jawatan berikut adalah diperlukan iaitu :

1. EKSEKUTIF PENTADBIRAN & SUMBER MANUSIA

Logo Yayasan Islam Darul Ehsan
Logo Yayasan Islam Darul Ehsan

 

 

Iklan Jawatan Kosong Yayasan Islam Darul Ehsan

Yayasan Islam Darul Ehsan ditubuhkan pada 2011 yang diketuai oleh Majlis Agama Islam Selangor, atau juga dikenali sebagai (MAIS).

Pada permulaan Baginda DYMM sultan Selangor pada masa itu telah melawat mangsa kejadian tanah runtuh di rumah anak yatim AT-Taqwa yang dinamakan tanag kanan dan Hulu langat, selangor.

Jadi DYMM sultan Selangor waktu itu mahu menubuhkan sebuah majlis sosial untuk mencipta sebuah Yayasan Khairat atau asas jadi anda akhirnya boleh mengunjungi mangsa kanak-kanak yang kehilangan ibu bapa untuk akibar Nya bencana.

dan asas yang telah pun diluluskan dan di urus oleh Syarikat Suruhanjaya Malaysia (SSM) pada 20 Julai 2012 dan beroperasi dari 25 september 2012 sampai sekarang

Why join us?

Kerana kita mempunyai satu tujuan yang murni iaitu untuk membantu kanak-kanak kurang bernasib baik untuk mendapatkan impian dan jangka hayat beliau adalah kembali,

Oleh itu kami menyeru kepada anda untuk menyertai kami untuk bekerja bersama-sama dengan rasa yang hebat dan professionalisme yang tinggi.

Kami juga mempunyai kerjaya yang tinggi bagi orang-orang yang konsisten dan profesional dalam kerja-kerjanya.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Yayasan Islam Darul Ehsan

Bagi anda yang berminat, anda boleh memohon diri sendiri di laman web di talian pada akhir iklan ni dan anda boleh memilih beberapa pembentukan kerja yang sesuai dengan latar belakang anda.

dan anda juga akan mendapatkan maklumat mengenai keperluan yang perlu anda lengkapkan, dan jangan lupa untuk mengisi data lengkap anda terlebih dahulu menjadi mudah di peringkat pentadbiran.

Tarikh tutup permohonan: 23 January 2023

Permohonan online

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-yayasan-islam-darul-ehsan/