Jawatan Kosong Xtremax Pte Ltd 26 Januari 2022

Posted on

Xtremax Pte Ltd terletak di lokasi terpusat di Singapura dengan akses ke pelbagai kemudahan yang mudah, Xtremax mencari bakat dengan inisiatif, yang berminat untuk mengembangkan dan mengembangkan karier. Dengan begitu kami sedang mencari lowongan pekerja sebagai berikut jangan sampai lewatkan

POSISI YANG DICARI

  1. Perunding Keselamatan
  2. Perunding Keselamatan IT Junior
  3. Jurutera NOC

PROFIL SYARIKAT

Xtremax Pte Ltd yang ditubuhkan pada tahun 2003, adalah syarikat reka bentuk dan pembangunan web penyelesaian sehenti yang dikomited untuk reka bentuk web interaktif dengan menyediakan penyelesaian mudah untuk masalah kata nyata yang rumit menggunakan teknologi perisian terkini seperti penyelesaian awan, aplikasi syarikat, portal dan CMS.

Xtremax bekerja dengan banyak agensi kerajaan, swasta dan syarikat tersenarai dan telah melaksanakan banyak projek IT yang berjaya. Komitmen kami untuk aplikasi, teknologi, strategi dan inovasi penggunaan kami menggunakan penyelesaian web yang berkesan namun inovatif kepada pelanggan kami dari projek reka bentuk web berskala besar hingga aplikasi web dan media sosial interaktif. 

Kami sangat percaya pada prinsip win-win, dan berusaha untuk berkolaborasi dengan pelanggan kami untuk membuat penyelesaian yang mudah dan berkesan dengan pulangan yang tinggi.

WHY JOIN US?

Sejak dibuka pada tahun 2003 di Singapura, Xtremax telah berkembang menjadi rakan strategi digital kepada pemerintah, organisasi besar dan perniagaan, dan berkembang ke negara lain di Asia Tenggara. Dengan Xtremax yang selalu mencapai tonggak baru dan ketinggian baru, kami bekerja keras dan bermain dengan bersungguh-sungguh.

CARA DAFTAR:

  1. Pilih kedudukan pekerjaan yang anda cari dengan mencari di bawah
  2. kemudian pilih posisinya
  3. seterusnya “Klik Apply Sekarang”

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong Xtremax

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan- 26 Januari 2022

 

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE