Jawatan Kosong TARC 24 July 2020

Posted on

Jawatan Kosong UTAR – Bekerja di salah satu daripada negeri-negeri besar impian atau matlamat masa depan yang sangat banyak dalam menjangka dengan beberapa sahaja lagi bekerja di salah satu Universiti yang terbesar dan yang paling terkenal di Malaysia.

Logo UTAR - Universiti Tunku Abdul Rahman
Logo UTAR – Universiti Tunku Abdul Rahman

Dan tamparan yang kami akan berkongsi info tentang kosong pejabat Universiti Tunku Abdul Rahman, bagi anda yang berminat untuk bekerja di Universiti anda boleh mendapatkan dia di Universiti Tunku Abdul Rahman yang memerlukan senarai beberapa pejabat berikut:

1. Professor / Associate Professor / Principal Lecturer / Senior Lecturer
2. Assistant Registrar
3. Assistant Librarian
4. Administrative Assistant
5. Student Counsellor
6. Activities and Sports Coordinator
7. Lecturers
8. Assistant Registrar (Admin Executive)

Jawatan Kosong UTAR – Universiti Tunku Abdul Rahman

Universiti Tunku Abdul Rahman merupakan asas pendidikan atau institusi pendidikan bertaraf Universiti yang mempunyai kualiti yang terbaik di negara Malaysia,

Universiti ini juga amat menonjol supaya banyak seksa yang amat besar untuk menarik ingin mendaftar masuk ke Universiti.

Walaupun Universiti ini termasuk 100 Universiti terbaik di asia, menurut kepada Asia Times pengajian tinggi pada tahun 2018. Universiti ini ditubuhkan pada bulan Jun 2002 dan masih wujud hingga ke hari ini.

Universiti Tunku Abdul Rahman telah pun mempunyai kira-kira 14 Fakulti, dan mempunyai 52 majors. Dan terdapat juga pusat penyelidikan lebih daripada 20

 

Cara Memohon Jawatan Kosong UTAR

Bagi anda yang ingin memohon untuk sebuah pejabat yang kosong untuk UTAR (Universiti Tunku Abdul Rahman) yang anda boleh Lawatlah jobstreet.com.my kemudian ikuti langkah ini:

1. Layari laman web kosong pejabat UTAR-Universiti Tunku Abdul Rahman.

2. Seterusnya anda boleh memilih beberapa formasi dengan jawatan yang anda inginkan terdapat beberapa formasi jawatan sebagai sudaah saya beritahu di atas, maka anda boleh klik sepadan dengan pendidikan dan latar belakang anda.

3. di laman web yang terdapat beberapa penerangan tugas sepadan dengan jawatan yang dipohonkan dan juga keperluan yang anda perlu bertemu sebelum membuat permohonan.

4. seterusnya jika fail telah wujud anda boleh hanya klik Guna di sudut kanan dan isikan borang data mengikut data diri sendiri.

Tarikh Tutup Permohonan:- 24 July 2020

Permohonan online

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/info/kilang-di-taman-universiti-skudai, kilang taman universiti skudai johor