Jawatan Kosong UMW Corporation Sdn Bhd 29 Disember 2020

Posted on

Jawatan Kosong UMW Oil & Gas – Bagi anda yang sedang mencari pekerjaan di sektor swasta di sini ada kekosongan jawatan pekerjaan daripada UMW minyak dan Gas, kerja ini telah diperuntukkan untuk anda yang merupakan seorang warganegara Malaysia, Bumiputera .

Logo UMW Oil & Gas
Logo UMW Oil & Gas

Jawatan kosong di peruntukan bagi anda yang berminat untuk mengisi kekosongan oleh pihak swasta kerja UMW minyak dan Gas, berikutan penubuhan pejabat yang memerlukan :

1. Manager, Commercial & Contract
2. System Developer
3. Senior Executive / Executive, Subcontract
4. Velesto Energy Berhad, Graduate Enhancement Programme (GEP)

Jawatan Kosong UMW Oil & Gas Berhad

Perbadanan Minyak dan Gas UMW ditubuhkan pada tahun 2002 sebagai sebuah syarikat perdagangan atau perdagangan.

Menggabungkan pembangunan industri dengan bekerjasama dengan beberapa agensi korporat untuk memudahkan pertumbuhan industri minyak dan gas di Malaysia serta di rantau Asia Pasifik .

Dan kami juga merancang projek perniagaan industri minyak dan gas untuk membuat pelbagai perubahan dan inovasi untuk negara malaysia.

Kenapa Sertai Kami?

Syarikat kami memberi inspirasi kepada idea atau idea yang mempunyai tujuan masa depan yang mulia dengan memberikan dan menggunakan sifat untuk berguna untuk kehidupan.

di Minyak dan Gas UMW, kami sentiasa menantikan anda yang mempunyai potensi jiwa yang hebat yang sentiasa ingin melakukan yang terbaik dan sentiasa menegakkan profesionalisme dan inovasi yang tinggi.

Dan bagi anda yang tidak tahu UMW Oil and Gas adalah salah satu daripada 5 syarikat terkemuka di Malaysia. Sila sertai kami!

Cara Memohon Jawatan Kosong UMW Oil & Gas

1. Anda boleh melawat laman laman web permohonan online pada akhir artikel.

2. Seterusnya anda boleh memilih pembentukan kedudukan mengikut diri anda dan kemudian klik pada pembentukan kedudukan yang anda mahu di sana menyenaraikan beberapa keperluan dan perihalan pekerjaan sesuai dengan latar belakang pendidikan anda.

3. Jika anda pasti pada pembentukan kedudukan pilihan anda, anda boleh klik APPLY di sudut kanan bawah.

4. Log masuk sebagai pendaftar dalam talian.

Tarikh Tutup Permohonan:- 29 Disember 2020

Permohonan online

Iklan jawatan kerja kosong:

    gaji driver tangki minyak, gaji Lori tanker minyak, Gaji pemandu lori minyak, pelantaran minyak labuan perempuan, Syarat kemasukan oil and gas
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE