Jawatan Kosong UMW Aerospace 28 Mei 2020

Posted on

Jawatan Kosong UMW Aerospace – Anda ingin bekerja di salah sebuah syarikat swasta di negara Malaysia? NI ada adalah kekosongan Aeroangkasa UMW membuka pendaftaran untuk pekerja-pekerja baru.

Jika anda sudah lulus dari dunia kuliah anda boleh mendaftar sekarang kerana pendaftaran akan ditutup pada bulan ini.

Jawatan kosong untuk anda terutamanya warganegara Malaysia yang telah cukup umur untuk bekerja dan mempunyai pengalaman dalam bidang tertentu Khas bidang automotif.

Kerja Aeroangkasa UMW adalah untuk mengisi tempat kosong seperti berikut:

1. Senior Internal Auditor
2. Internal Auditor
3. Manager, Training

Imej UMW Aerospace
Imej UMW Aerospace

Profil UMW Group 

UMW Group adalah industi yang bergerak dalam bidang automotif, berat peranti, serta lain-lain peralatan perindustrian. Ianya tidak hanya semata-mata kami juga menghasilkan pelbagai kenderaan, alat ganti berkualiti tinggi.

UMW terlibat dalam automotif bukan sahaja mencipta berbeza ganti sahaja juga sering dipegang pihak dalam kerjasama dengan syarikat-syarikat yang lebih maju seperti Jepun di negara ini yang biasanya teknologi beliau sudah lebih maju daripada yang lain.

Bilangan buruh dari Syarikat UMW kini mempunyai kira-kira 5000 pekerja daripada bermula rangkaian pengedaran yang beroperasi di dalam kurikulum Kebangsaan.

UMW telah 38.0 peratus pelaburan dalam Syarikat automobil kedua Sdn Bhd atau dikenali sebagai kereta Perodua yang dihasilkan juga negara secara keseluruhannya.

Why Join Us ?

Kami bekerja dan memainkan peranan yang penting dalam membentuk masa depan industri ini ke hadapan di Malaysia dan negara-negara antarabangsa.

Di UMW Group pasti menanti anda, kakitangan dikehendaki untuk bekerja secara profesional. Dan mesti mempunyai inovasi yang tinggi dan pemikiran yang progresif.

UMW adalah salah satu yang paling popular dan juga swasta adalah top 5 di negara Malaya sehingga banyak pelawat kerja yang ingin bekerja di perusahaan company tersebut.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong UMW Group

Jika anda berminat bekerja di perusahaan tersebut silahkan mendaftar secara online di website berikut :

Borang UMW Group

Tarikh Tutup Permohonan – 28 Mei 2020

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE