Jawatan Kosoc 20 September 2018

Posted on

Jawatan Kosong UIAM – Anda mahu bekerja dengan gaji yang tinggi dan juga mahu mempunyai tahap kerjaya yang baik? Atau anda ingin bekerja di salah satu daripada sektor swasta? NI ada info jawatan kosong di sektor swasta salah satu nya iaitu.

Jawatan kosong kuis atau sering dikenali sebagai Kolej Universiti Islam Selangor International ini sedang mencari pekerja baru untuk anda rakyat Malaysia yang mencari jawatan kosong anda boleh mendaftar di sini Tiada kekosongan yang dikehendaki seperti berikut :

1. ASSISTANT PROFESSOR (DS51) KIRKHS

 

Jawatan Kosong Universiti Islam Antarabangsa Malaysia

Imej Universiti Islam Antarabangsa Malaysia
Imej Universiti Islam Antarabangsa Malaysia

Kolej Universiti Islam Antarbangsa Selangor atau disebut dengan ( KUIS ) adalah sebuah lembaga atau institusi pengajian tinggi adalah sebuah institusi Islam yang dimiliki sepenuhnya oleh Majlis Agama Islam (MAIS) di Selangor.

KUIZ ini pada asalnya ditubuhkan pada tahun 1996 dan ia secara rasminya pada 15 Februari 1995 ini membuktikan komitmen Kerajaan Negeri Selangor untuk mempromosikan rantau beliau untuk dikaji dengan betul mengikut preskripsi agama. dan juga kuiz yang amat komited untuk mewujudkan seorang ulama yang unggul dan pelan. Kami juga mempunyai visi, misi dan Moto kami sentiasa berpegang teguh.

Visi KUIS  Universiti Islam Antarabangsa Malaysia

Menegakkan kuiz Sains wawasan sebagai sebuah institusi pendidikan Islam atau institusi dan mendapatkan cara-cara untuk Allah SWT.

Motto KUIS  Universiti Islam Antarabangsa Malaysia

Pemimpin serta juga pengganti kepada tradisi

Misi KUIS Universiti Islam Antarabangsa Malaysia

Misi komited untuk mencapai pengurusan yang cemerlang dan moden untuk serta Sarjana Teknologi terkini dan memohon satu kaedah pembelajaran yang berkesan.

Cara Memohon Jawatan Kosong UIAM

Bagi anda yang ingin melamar anda harus menggunakan formulir resmi dari pihak UIAM yang sudah di setujui dan sudah di sahkan apabila lamaran tidak menyertakan formulir resmi dari UIAM dinyatakan gagal .

Borang Universiti Islam Antarabangsa Malaysia

Tarikh Tutup Permohonan: 20 September 2018

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE