Jawatan Kosong TNB Engineering Corporation 25 January 2023

Posted on

Jawatan Kosong TNEC – Semakin hari semakin banyak saja yang mencari pekerjaan, namun lapangan pekerjaan sendiri sama ada semakin sempit?

Jangan bimbang, kali ini TNB Engineering Corporation (TNEC) Sdn Bhd sedang membuka jawatan perkajaan kosong untuk anda para warganegara Malaysia yang akan ditempatkan di Petaling Jaya (Selangor).

Pada bulan ini, TNEC membuka kerja kosong untuk bahagian:

1. Juruteknik ILSAS
2. Penolong Pegawai Perubatan
3. Pengawal Keselamatan Tingkatan Biasa
4. Juruteknik Tingkatan Biasa “B”
5. Pembantu Tadbir dan Penyelenggara Stor
6. Setiausaha
7. Program Eksekutif Pelatih & Eksekutif Teknik
8. Juruteknik Elektrikal
9. Juruteknik Tingkatan Biasa (Mekanikal/Awam)

 

Jawatan Kosong TNB Engineering Corporation

Kerja Kosong TNB Engineering Sdn Bhd Terkini
kerja kosong TNEC terkini

Ditubuhkan pada tahun 1993, TNB Engineering Corporation Sdn Bhd, atau hanya dikenali sebagai TNEC, merupakan anak syarikat milik penuh Tenaga Nasional Berhad (TNB), pembekal utiliti elektrik utama di Malaysia.

TNB telah mempelbagaikan perniagaannya ke bidang-bidang seperti pembuatan peralatan elektrik seperti transformer, kabel dan suis, dan dalam menyediakan perkhidmatan projek.

TNEC telah diberi kepercayaan untuk menyediakan perkhidmatan projek dan juga untuk membangunkan projek-projek yang berkaitan dengan tenaga.

Dan hari ini beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam pembangunan, reka bentuk, pembinaan, operasi dan penyelenggaraan Cooling Kawasan System (DCS) loji dan rangkaian, meliputi tempoh lebih daripada 10 tahun.

Lukisan kepakaran, pengalaman dan sumber, TNEC boleh menawarkan pemilik harta dan pemaju sistem pakej individu mengikut keperluan setiap individu.

Bagi meningkatkan perkhidmatan kami, kami sedang mencari individu yang bertenaga, rajin dan kreatif untuk menjadi sebahagian daripada syarikat kami. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai syarikat kami, sila layari http://www.tnec.com.my

Berikut ini lampiran untuk pendaftaran online, sila buka. Pada pautan di bawah ini juga ada syarat kelayakan, dan jangan lupa daftarkan diri anda di website dibawah ini :

Permohonan Online

Tarikh Tutup Jawatan Kosong TNB Engineering Corporation

Segera daftarkan diri anda, kerana maksimum pendaftaran dalam talian yang boleh anda ajukan ialah hingga tarikh 30 Sept 2019. Semoga anda diterima di tempat yang diinginkan. Jangan lupa like dan share artikel tentang kerja kosong ini ya!

Tarikh Tutup Permohonan: 25 January 2023

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatan kosong polis bantuan 2017, jawatan kosong pemandu lori tnb, kerja kosong kilang di sungai petani, polis bantuan bsn 2017, jawatan kosong di brunei