Jawatan Kosong Tiger Campus Malaysia 24 July 2020

Posted on

Setiap ibu bapa pasti mahu anak mereka menjadi pelajar di sekolah mereka melalui pencapaian akademik atau sukan. 

Pencapaian akademik disokong oleh kualiti pembelajaran yang tepat dengan mempunyai tutor menjadi guru dan teman untuk kanak-kanak untuk meningkatkan kualiti akademik.

Oleh itu, kami mencari orang-orang yang berminat untuk menyertai kami untuk mengisi jawatan seperti berikut:

  1. Pentadbiran Pelanggan Khidmat Pelanggan dan Pentadbiran
  2. Separuh masa Guru Matematik / Bahasa Inggeris / BM / Fizik / Kimia di KL & Selangor

Company Profile TigerCampus

TigerCampus yang terletak di Mont Kiara membantu pelajar berusia 7-18 tahun meningkatkan tahap matematik mereka di sekolah-sekolah di seluruh Kuala Lumpur & Selangor.

Untuk hasil dan pengalaman pembelajaran yang terbaik, kami dengan teliti memilih tutor kami yang mempunyai latar belakang dan pengalaman luar biasa untuk memimpin pelajaran.

Kami mempunyai kewajipan untuk tutor yang dinilai dan disahkan untuk lulus penilaian pengajaran kami yang ketat dan juga peperiksaan kelayakan sebelum dihantar ke rumah anda untuk tunjuk ajar dengan berjaya dalam bidang mereka dengan Lurus A pada peperiksaan sekolah menengah mereka (SPM, IGCSE), pra-universiti A-Level, STPM) dan peringkat universiti.

Kami mempunyai tuisyen termasuk graduan dari Imperial College London dan London School of Economics dengan perkhidmatan pelanggan yang berdedikasi.

kami membantu anda untuk menjadualkan kelas anda atau bahkan mengatur perubahan dalam kes kecemasan oleh pasukan eksekutif.

Mengapa menyertai kami?

Semua orang di sini percaya dalam mewujudkan budaya kerja yang menggalakkan kepercayaan, penghormatan, keadilan, integriti dan kreativiti.

kami mempunyai budaya kerja yang dibina atas satu set nilai bersama di semua peringkat organisasi kami dalam bentuk Kepimpinan, Integriti, Perpaduan, Kecemerlangan dan Keselamatan

Kami memupuk persekitaran yang menggalakkan kreativiti dan inovasi melalui komunikasi terbuka dan interaksi. Kami menggalakkan berkongsi idea dari semua peringkat dalam organisasi.

Kami percaya bahawa menghormati perbezaan individu akan membawa kepada persekitaran di mana kreativiti dan inovasi akan berkembang.

Jangan ketinggalan peluang ini dengan segera lawati laman kekosongan jawatan kami di sini. Buat senarai dalam talian.

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan- 24 July 2020

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE