Jawatan Kosong Terkini Di United Overseas Bank (M) – 21 Juni 2019

Posted on

Jawatan Kosong Terkini di United Overseas Bank  – Bagi anda yang mungkin graduan baru, (segar Graduans) pasti kini sibuk mencari pekerjaan, ia adalah satu perkara Lot mengerikan untuk orang-orang yang sibuk mencari kerja sana sini kerana permintaan semakin sukar kehidupan.

Tidak ingin mengatakan kalian di sebelah kanan sebagai pengangguran? tidak syak lagi kamu malu dengan keluarga, rakan-rakan, pasangan atau undang-undang yang bakal anda guys.

Sekarang di banyak negara angka pengangguran yang yang sangat banyak, tetapi yang kerja peluang adalah sangat nipis, dalam perbandingan antara pekerjaan dengan SDM tersebut adalah sangat jomplang.

Dalam peratus daripada tenaga kerja hanya 30% dan 70% sumber manusia. Inilah apa yang mengakibatkan pengangguran dalam angka bertambah baik.

Kadar pengangguran adalah sangat kesan sekali pada perkara-perkara negatif sudah tentu seperti angka-angka jenayah, sudah tentu.

Negara kami Malaysia membuka peluang-peluang pekerjaan bagi orang-orang yang ingin mempunyai peluang untuk bergabung dengan beberapa syarikat-syarikat yang kini sedang mencari pekerja profesional.

Di sini adalah satu syarikat yang kini Padang terbuka Malaysia buat kalian yang masih sibuk mencari kerja Iaitu di United Overseas Bank (M)

 

1. Account Relationship Manager (North Malaysia)
2. Telemarketing Sales Executive (Klang Valley / KL
3. Team Head, Personal Banking
4. Personal Banking Team Head (Pudu & Bangsar Branch)
5. Team Lead, Structuring Solutions
6. Global Markets Sales
7. Account Relationship Manager, Commercial Banking (nationwide)
8. Personal Banker (Bukit Mertajam)
9. Business Performance Analyst
10. Customer Service Officer
11. Bancassurance Manager (Northern Region)
12. Relationship Manager, Wealth Banking (Sibu)

Company Profile United Overseas Bank

United Overseas Bank
United Overseas Bank

United Overseas Bank (M) adalah sebuah syarikat yang terlibat dalam perkhidmatan kepada masyarakat yang terlibat dalam keadaan kewangan di Fujian. Berdiri pada 6 Ogos 1935 sebagai Bank Cina Bersatu, yang di dirikian oleh watak bernama Datuk Wee Kheng Chiang.

Tetapi pada tahun 1965 kumpulan perbankan telah dinamakan semula. Selama 76 tahun UOB telah berkembang, ianya perkembangan yang membuat kuasa syarikat itu sendiri yang telah menjadi satu siri pengambilalihan sebuah bank yang terkemuka di ASIA.

Cara Memohon Jawatan United Overseas Bank

Bagaimana untuk memohon pekerjaan semata-mata, anda boleh melawat tapak web yang disenaraikan di bawah:

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong United Overseas Bank

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan – 21 Juni 2019

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatan kosong di istana brunei, KERJA KOSONG ISTANA NEGARA

Tinggalkan Balasan