Jawatan Kosong Terkini di SME Bank – 19 Juli 2020

Posted on

Jawatan Kosong Terkini di SME Bank – Anda ingin bekerja di salah sebuah bank terkenal di Malaysia? Kebetulan semua masa ini terdapat beberapa jawatan kosong dibuka daripada beberapa institusi.

Kewangan atau biasanya dirujuk dengan pihak bank. Untuk mengurangkan kewujudan pengangguran di Malaysia diperlukan untuk kerja yang mencukupi.

Manakala ekonomi dari segi pekerjaan itulah semua aktiviti oleh manusia, sama ada dilakukan secara individu atau organisasi, sama ada tertutup atau terbuka lewat dari kerja yang boleh menghasilkan produk yang atau perkhidmatan supaya ia boleh menjana wang dan berfungsi sebagai sebuah kehidupan.

Salah satu daripada Bank-Bank yang terkenal di Malaysia yang sedang membuka jawatan kosong dan ianya adalah dimaksudkan bagi warganegara Malaysia.

Bagi mereka yang sudah mempunyai cukup umur dan sudah mempunyai pengalaman bekerja atau freshgraduate anda boleh memilih kedudukan di bawah:

1. Consultant
2. IT
3. Contractor
4. Service
5. Relationship Management Officer All Branches
6. Executive, Corporate Secretarial
7. Head,
8. Network
9. Surveillance
10. Relationship Management, Kuching, Sarawak

Company Profile SME Bank Berhad

SME Bank
SME Bank

SME Bank telah ditubuhkan pada tahun 2005 dan ia adalah telah amat maju, SME bank mempunyai objektif untuk menggalakkan pertumbuhan ekonomi negara bangsa Malaysia.

SME bank menyediakan pelbagai masyarakat pembiayaan bantuan dari yang mahu untuk memajukan perniagaannya atau semata-mata untuk menjimatkan wang.

Memandangkan bank adalah sebahagian daripada sebuah negara terpenting oleh itu kami ingin mencari pekerja yang mempunyai sikap disiplin.

Dan juga sentiasa ingin kemukakan untuk memperbaiki dan membina syarikat kami. Jika anda ingin mendaftar anda boleh mendaftar sekarang kerana berbilion pos lama akan ditutup dengan serta-merta.

Cara Memohon Jawatan Kosong SME Bank

Untuk memohon jawatan kosong di SME Bank anda boleh mempersiapkan diri lebih awal fail fail untuk digunakan juga untuk menyediakan sijil sokongan lain.

Untuk mendaftar anda tidak perlu untuk murid secara langsung tetapi anda boleh memohon terus melalui pendaftaran online maklumat kekosongan yang berikut

Maklumat Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan – 19 Juli 2020

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE