Jawatan Kosong Samtec Asia Pacific (M) Sdn Bhd – 29 September 2020

Posted on

Jawatan Kosong Samtec Asia Pacific (M) Sdn Bhd – Pekerjaan pada masa-masa seperti ini ianya memang jarang wujud, untuk bekerja tiada walopun juga sangat sukar untuk banyak syarat-syarat yang mesti dipenuhi dan juga penerimaan semakin tinggi standard.

Oleh itu, kita mestilah meningkatkan USIM dalam bekerja kita terlebih dahulu kerana banyak yang mengerikan graduan segar yang ingin terus bekerja dalam sekejap dengan Syarikat yang dimpikan lagi.

Untuk bekerja di sebuah syarikat elit yang bahawa kita mesti mempunyai pengalaman Di siang hari. Dan ianya boleh digunakan untuk peringkat syarikat swasta atau kerajaan.

Di sini terdapat syarikat-syarikat swasta yang memerlukan pekerja, iaitu syarikat Samtec Asia Pacific Sdn Bhd bukaan yang bertujuan untuk rakyat Malaysia.

Yang ingin bekerja dan sudah mempunyai sijil atau telah siap dilaksanakan Kolej Beliau. Kekosongan jawatan tersebut bagi memenuhi jawatan berikut:

1. Production Supervisor
2. Technical Purchaser
3. Waste Water Treatment Engineer
4. Senior Supplier Quality Engineer
5. Test Engineer
6. FSE – Baden-Württemberg / Stuttgart Area
7. Senior Programmer
8. Facilities Engineer Cum Chargeman
9. Payroll Executive

 

Company Profile Samtec Asia Pacific (M) Sdn Bhd

Samtec Asia Pacific (M) Sdn Bhd
Samtec Asia Pacific (M) Sdn Bhd

Sedikit maklumat mengenai Samtec Asia Sdn Bhd, syarikat tersebut tidak merupakan salah satu bekas Syarikat yang baru tetapi telah pun dari tahun ke tahun. Bermula daripada samtec kedudukan pada kira-kira tahun 1976, Syarikat yang sudah ada.

Samtec asia sdn bhd Syarikat yang terlibat dalam Syarikat elektronik terbesar di Malaysia, dan kini sudah mempunyai produk yang sangat banyak.

Samtec asia dan semasa sdn bhd juga telah membangun dengan cepat dengan membuktikan kekukuhan sistem sambungan dan juga mempunyai teknologi yang sedang berjalan pembangunan era semasa.

Oleh itu kita akan sentiasa mencari pekerja yang memang benar-benar kerja proffesional mempunyai kepimpinan yang hebat dan boleh bekerja kedua-dua individu serta bekerja dengan pasukan Adakah anda? Marilah kita bersama-sama dan membina bangsa Malaysia.

Cara Memohon Jawatan Kosong Samtec Asia Pacific (M) Sdn Bhd

Bagi orang yang sedang memerlukan kekosongan anda boleh mendaftar sekarang.

Kerana pada akhir bulan akan jawatan tersebut kemudian dalam tudung tidak lama lagi kerana kami akan melakukan proses pemilihan pekerja secara beransur-ansur dari permulaan ujian, ujian psikologi Kesihatan ujian, ujian temuduga dan banyak lagi.

Untuk pendaftaran anda boleh melalui laman web di bawah supaya nanti boleh menjimatkan anda waktu dan tempat.

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan – 29 September 2020

Iklan jawatan kerja kosong:

    basic gaji uniqlo, Jawatan kosong Samtec Asia Pacific (M) Sdn Bhd
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE