hit tracker

Jawatan Kosong Terkini di Pentas Flora Sdn Bhd – 20 Ogos 2020

Jawatan Kosong Terkini di Pentas Flora – Peluang pekerjaan di sektor swasta mendapat lebih banyak dan lebih banyak pembukaan hari kerja, ia adalah kerana peredaran masa dan banyak syarikat asing beliau berjaya membuka cawangan.

Bagi sesetengah orang yang bekerja di sektor swasta adalah sesungguhnya kadang-kadang adalah pilihan kedua selepas tidak dialu-alukan di sektor kerajaan, tetapi bekerja di sektor swasta untuk gaji dan faedah adalah tidak buruk.

Fiji Flora satu syarikat asing terlibat dalam perlombongan minyak di Malaysia khususnya. Untuk lebih daripada 5 tahun sentiasa berkembang dengan pesatnya membuktikan dia banyak anugerah dan penghormatan denngan juga telah berjaya untuk menyerap tenaga yang cukup banyak di Malaysia.

Dan pada masa ini Syarikat sedang membuka jawatan kosong untuk mengisi jawatan kosong seperti berikut:

1. Head of Finance – Mandarin Speaker Only – Based in Banting
2. Lab Marketing Executive
3. Human Resources Executive
4. Senior Human Resources Executive
5. Production Executive
6. Admin Executive
7. Electrical & Instrumentation Technician
8. Business Development Executive (East Malaysia)
9. Production Executive
10. Business Development Executive

 

Company Profil Pentas Flora Sdn Bhd

Pentas Flora Sdn Bhd
Pentas Flora Sdn Bhd

Seperti yang kami diterangkan pada awal, peringkat flora yang syarikat swasta yang besar dalam negara Malaysia yang sudah mempunyai lebih 5 tahun hendaklah berkhidmat untuk negri Malaysia.

Syarikat memainkan peranan yang aktif untuk menangani sumber manusia di malaysia, juga dari segi perniagaan banyak seksa yang amat besar untuk memulakan kitar semula, petroleum, menubuhkan dan memulihkan semula bahan buangan dan banyak lagi.

Oleh itu, kita sentiasa ingin mempromosikan syarikat ini dan ingin mencapai matlamat kita memerlukan orang yang secara proffesional dan mempunyai motivasi yang tinggi bekerja atau Adakah anda? Mari Sertai kami

Cara Memohon Jawatan Kosong Pentas Flora Sdn Bhd

Bagi anda yang sudah memiliki umur yang cukup untuk bekerja, anda bisa senantiasa mendaftarkan diri anda atau mempersiapkan data diri anda pasalnya sebentar lagi lowongan pekerjaan tersebut akan segera ditutup mengingat sudah banyak pelamar yang sudah mendaftar.

Untuk pendaftaran anda tidak usah ke kantor langsung anda bisa mendaftar melalui website resmi dari pentas flor dibawah ini : Maklumat Lanjut Jawatan Kosong Pentas Flora

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan – 20 Ogos 2020

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/info/gaji-pemandu-lori-alam-flora/, https://jawatankosongku net/info/gaji-pemandu-lori-alam-flora, https://jawatankosongku net/info/pemandu-lori-alam-flora/, jawatan driver lorry alam flora putrajaya, jawatan kosong driver Lorry E FULL alam flora putrajaya