Jawatan Kosong Terkini di Pelabuhan Tanjung Pelepas (PTP) – 23 July 2020

Posted on

Jawatan Kosong Terkini di Pelabuhan Tanjung Pelepas Sdn Bhd – Kerja-kerja itu merupakan kewajipan bagi setiap manusia untuk memenuhi setiap keperluan hidupnya di malaysia untuk mencari kerja yang amat sukar.

Kerja-kerja adalah suatu aktiviti yang harus dilakukan oleh seseorang demi survival atau untuk memenuhi pelbagai keperluan dalam hidupnya.

Semua orang untuk melakukan satu pekerjaan agar berakhir bertemu juga, kerana keperluan asas adalah satu keperluan yang mesti dipenuhi dan tidak boleh dalam penangguhan-penangguhan.

Kebetulan sekali buat masa ini terdapat salah satu daripada syarikat milik peribadi yang akan sedang membuka banyak peluang pekerjaan, dan pekerjaan yang bertujuan untuk anda warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan pembentukan jawatan seperti berikut:


1. Technical Engineer (Building & Plants Department)
2. Free Zone Engineer (Building & Plants Department)
3. Automation Engineer/ Senior Engineer (Equipment Maintenance Department)
4. Modification Manager (Modification Department)
5. Life Cycle Management Executive (Strategic Planning Department)
6. Finance Executive (Contract Staff)
7. HSE Business Partner – Assistant Manager

Company Profile Pelabuhan Tanjung Pelepas Sdn Bhd

Pelabuhan Tanjung Pelepas (PTP)
Pelabuhan Tanjung Pelepas (PTP)

Negara Malaysia terminal kontena telah sangat dibangunkan dengan nama The Port Of Tanjung Pelepas atau sering disingkatkan PTP. PTP mempunyai lokasi yang sangat setrategis dalam Mesyuarat antara laluan perkapalan Timur-Barat.

Untuk sampai ke luput masa minimum diperlukan pendek 45 minit cukup kepada Ketua pelabuhan ianya tidak? PTP mempunyai tempat berlabuh berjumlah 14 dan sudah pun mempunyai kira-kira 58 super pasca panamax kren.

Kami sentiasa mahu maju maka kami ingin merekrut pekerja baru di mana ahli-ahli mesti mempunyai prestasi yang baik dan proffesionalisme tinggi menunjung dalam karya-karya. Jika anda berminat, datang dan menyertai kami menjadi sebahagian daripada The Pelabuhan Tanjung Pelepas.

Cara Memohon Jawatan Kosong Pelabuhan Tanjung Pelepas Sdn Bhd

Bagi anda yang ingin terus menandatangani sehingga Syarikat-syarikat ini anda boleh mendaftar dengan lebih awal dan juga menyediakan beberapa fail yang dikehendaki untuk memohon kerja.

Jangan lupa untuk termasuk lain-lain Sijil sokongan jadi anda akhirnya boleh menjadi nilai tambah apabila memohon. Layari pautan kami untuk maklumat pendaftaran selanjutnya di bawah.

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan – 23 July 2020

 

Iklan jawatan kerja kosong:

    kerja kosong tanjung pelepas
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE