Jawatan Kosong Terkini di DIALOG Group Berhad – 28 April 2021

Posted on

Jawatan Kosong Terkini di DIALOG Group Berhad – Mempunyai pekerjaan adalah impian untuk semua orang kerana mempunyai pekerjaan adalah kebanggaan untuk diri sendiri.

Kerja adalah satu isu yang berkaitan dengan status sosial kami, sudah tentu yang membuat kita lebih dihargai dan walaupun kita di segani di banyak orang.

Bukan Bilakah kita telah lulus pendidikan yang kita pergi melalui, tetapi kita masih bersikap pengangguaran dalam. Baik buat masa ini ada salah satu syarikat di Malaysia akan sedang membuka peluang bagi orang-orang kita yang tidak mempunyai pekerjaan.

Sudah tentu, yang merupakan sebuah syarikat yang bergiat dalam industri yang peruntukan teknikal pada diasaskan pada tahun 1984 ini adalah dialog.

Selaras dengan keperluan syarikat kami, syarikat kami kini sedang mencari calon-calon yang berkelayakan mengikut orang-orang yang sedang mencari kerjaya yang mencabar dan menarik bagi mengisi jawatan seperti berikut:

1. Chaffeur / Personal Driver
2. Assistant Payroll
3. Operator Secuity Controller

Company Profile DIALOG Group Berhad

DIALOG Group Berhad
DIALOG Group Berhad

Dialog ini adalah sebuah syarikat yang tersenarai di Bursa Malaysia iaitu penyediaan juruteknik servis yang bertauliah diintegrasikan dalam pakar-pakar terkemuka negara mengenai operasi global sudah Malaysia adalah juga di negara lain seperti di ASIA, UK, AUSTRALIA, New Zealand, Arab Saudi dan Amerika Syarikat.

Syarikat mempunyai salah satu sektor dalam industri minyak, gas dan petrokimia. Ini dialog merupakanm peruahaan utama industri selama ini kedua-dua pakatan organik serta sebagai strategik dengan rakan teknologi yang terkenal di peringkat antarabangsa.

Why Join Us?

Pekerja adalah amat penting aset kepada kita maka kita akan sentiasa makmur kakitangan kami akan menjamin Kesihatan, manfaat dan insurans hayat.

Kami sedang mengkaji untuk kakitangan yang akan mempunyai dedikasi yang tinggi untuk Syarikat jika anda mempunyai jiwa yang suka cabaran dan boleh bekerja dalam individu dan pasukan, Mari Sertai bersama kami semalam.

Cara Memohon Jawatan Kosong DIALOG Group Berhad

untuk memohon Kumpulan dialog berhad pejabat anda boleh mendaftar semasa anda juga melalui dalam talian.

Kami berharap anda boleh mengisi borang secara jujur tanpa perlu diwakili oleh mana-mana pihak siapakan semua menyokong sijil atau pengalaman kerja sebelum anda boleh nilai tambahan.

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong DIALOG Group Berhad

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan – 28 April 2021

 

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-terkini-di-dialog-group-berhad/, dialog group kerja kosong
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE