Jawatan Kosong TH Properties 9 Mei 2020 Maklumat Terkini!

Posted on

Jawtan Kosong TH Properties – Hari ini saya nak share iklan jawatan kosong kerajaan. Iklan di datang dari Tabung Haji. Jawatan kosong tabung haji properties lebih tepatnye. Tabung Haji Properties memerlukan rakyat Malaysia ditempatkan di bahagian:

  1. Assistant Company Secretary

Jawatan Kosong Tabung Haji Properties

Kerja Kosong Tabung Haji Properties Terkini
Kerja Kosong Tabung Haji Properties Terkini

TH Properties adalah sebuah hartanah bersepadu, pembangunan projek dan kumpulan pengurusan aset dan kemudahan.

Mengambil kesempatan daripada pengalaman dan kepakaran teknikal dan komersil yang telah terbukti, Kumpulan memberi tumpuan kepada empat bidang perniagaan: pembangunan hartanah, pembinaan, pengurusan projek dan pengurusan kemudahan.

Sepenuhnya dimiliki oleh Lembaga Dana Petroleum Institut Haji (TH), Kumpulan dibentuk berikutan penggabungan bangunan pembangunan dan pembinaan TH.

Pembangunan hartanah tandatangan Kumpulan adalah 5,119 ekar Bandar Enstek yang terletak berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa KL.

Dengan lebih daripada 1,784 rumah dibina dan dihantar, Bandar Enstek kini menjadi komuniti yang berkembang maju. Organisasi dan syarikat tempatan dan antarabangsa telah memilih untuk menubuhkan kemudahan mereka di Bandar Enstek.

Kumpulan juga telah menyelesaikan projek pembinaan dan infrastruktur bernilai lebih RM1 bilion. Baru-baru ini, Kumpulan telah berkembang menjadi sektor pengurusan aset dan kemudahan dan dalam tempoh dua tahun, menguasai kira-kira 4 juta kaki persegi ruang pejabat.

Permohonan Online

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong TH Properties

Tarikh tutup Jawatan Kosong TH Properties

Mari kita daftar segera sebelum 9 Mei 2020 memohon jawatan kosong tu.

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE