kerja-kosong-suruhanjaya-hak-asasi-manusia-malaysia-terkini
kerja kosong suhakam terkini

Jawatan Kosong Suruhanjaya Hak Asasi Manusia 6 Oktober 2017

Posted on

Jawatan Kosong Suruhanjaya Hak Asasi Manusia – Bulan ini ada banyak jawatan kosong yang telah dibuka. Tentunya ini menjadi berita baik untuk kita yang sedang mencari pekerjaan.

Selain itu ada kabar bagus lain salah satunya dari Kuala Lumpur, telah dibuka kerja kosong Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (SUHAKAM) yang diperuntukan untuk warganegara Malaysia yang layak untuk menjawat jawatan di bahagian:

1. Setiausaha

 

kerja-kosong-suruhanjaya-hak-asasi-manusia-malaysia-terkini
kerja kosong suhakam terkini

Cara Memohon Kerja Kosong SUHAKAM

Jika anda berminat nak mendaftar di lowongan pekerjaan ini, anda sebagai calon boleh mengemukakan surat permohonan dan resume yang mengandungi maklumat diri dan salinan sijil-sijil akademik, salinan pengenalan yang telah disahkan, slip gaji terakhir, surat rujukan dan sekeping gambar berukuran pasport. Hantar ke alamat berikut:

Setiausaha
Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia
Tingkat 11, Menara TH Perdana, 1001 Jalan Sultan Ismail
50250 Kuala Lumpur

Anda boleh melihat iklan dan syarat permohonan yang asal di sini: Suhakam

 

Tarikh Tutup Permohonan

Segera daftarkan diri dan hantar surat permohonan sebelum tarikh 6 oktober 2017. Semoga anda diterima di jawatan yang satu ini dan tetap semangat menjalani hari-hari.

Iklan jawatan kerja kosong:

    gaji polis bantuan, gaji polis bantuan 2016, tangga gaji polis bantuan airport, tangga gaji polis bantuan, contoh surat permohonan syor ke jawatan pemandu pemandu jabatan