Jawatan Kosong Suria KLCC Sdn Bhd – 28 January 2023

Posted on

Jawatan Kosong Suria KLCC Sdn Bhd – Oleh beberapa orang yang bekerja di sektor swasta mungkin adalah semata-mata pilihan kedua jika selepas mendaftar di kerja kerajaan akan tidak diterima.

Tetapi bekerja di sektor swasta tidak buruk apabila orang berfikir kerana kita juga boleh mendapatkan gaji layak serta tahap kerjaya yang menarik.

Ia hanyalah yang mungkin kita tidak dijamin wang pesara tetapi biasanya dalam sektor syarikat-syarikat swasta akan memperolehi wang untuk pemisahan peruntukan usaha atau usahawan sendiri.

Jadi merasa bebas untuk menjaga bvekerja di sektor swasta. Berikutan ini terdapat sebuah syarikat milik peribadi adalah memerlukan kakitangan baru Suria KLCC.

Iaitu kekosongan tersebut bertujuan untuk Bumiputera warganegara Malaysia yang telah cukup umur atau yang sudah mempunyai pengalaman sebelum bekerja. Jawatan kosong bagi mengisi jawatan seperti berikut:

1. Executive, Marketing
2. Executive / Senior Executive, Marketing (Alamanda Mall)
3. Supervisor, Operations
4. Technician
5. BO Chargeman
6. Executive, Finance
7. Executive, Learning & Development
8. Chief Security Officer (Alamanda)
9. Executive, Digital Marketing
10. PART TIME SALES ASSISTANT | KLCC
11. CHRISTMAS PART TIMER | KLCC
12. SUPERVISOR | KLCC

Company Profile Suria KLCC Sdn Bhd

Logo Suria KLCC Sdn Bhd
Logo Suria KLCC Sdn Bhd

Cursory maklumat mengenai Profil syarikat suria KLCC, Syarikat yang bertapak di bandaraya Kuala Lumpur, Malaysia.

Syarikat adalah sebuah syarikat yang terlibat dalam pembangunan infrastruktur atau fasititas awam seperti bangunan-bangunan peretailan dan banyak lagi.

Bagi keputusan syarikat ini juga adalah banyak seperti pusat membeli-belah yang paling terkenal di Malaysia, Galeri Seni Petronas, Taman KLCC, dan banyak lagi.

Untuk tujuan itu, kami sentiasa mencari untuk pekerja-pekerja yang berdedikasi untuk Syarikat dan juga mempunyai motivasi yang tinggi untuk sentiasa ke hadapan dan profesional konteks dalam karya-karya, adalah bahawa anda? Mari Sertai kami.

Cara Memohon Jawatan Kosong KLCC Suria

bagi anda yang memerlukan pekerjaan yang anda boleh mendaftar sekarang kerana kekosongan jawatan berbilion tersebut akan ditutup.

Pendaftaran tidak perlu menuju ke pejabat kami untuk menjimatkan masa anda boleh mendaftar melalui dalam talian.

Walau bagaimanapun anda perlu mula-mula log in dapat memilih Penubuhan Pejabat mengikut latar belakang pendidikan atau pengalaman anda.

Maklumat Jawatan Kosong KLCC Suria 

Tarikh Tutup Permohon Jawatan KLCC SURIA – 28 January 2023

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-suria-klcc-sdn-bhd/