Jawatan Kosong Sunway University 23 July 2020

Posted on

Pada masa kini maklumat jawatan kosong di sektor swasta, terutamanya di Majlis pembukaan Universiti kerja bukaan secret lagi bekerja di sektor swasta mempunyai gaji besar.

Tetapi ia adalah bukan sahaja bahawa ia kerjaya bekerja di peringkat Universiti juga adalah tinggi dan anda mendapat pelbagai keistimewaan yang banyak manfaatnya memulakan kerjaya, elaun dan lain-lain lagi. Di sini terdapat satu maklumat jawatan kosong dari SUNWAY University.

Imej Sunway University
Imej Sunway University

 

kerja kosong ini untuk anda warganegara Malaysia yang telah cukup umur untuk bekerja, bagi kekosongan jawatan tersebut untuk mengisi kekosongan seperti berikut :

1. Executive – Public Relations
2. Senior Lecturer & Lecturer
3. Head of Department, Professor, and Associate Professor
4. Senior Executive – Finance
5. Senior Executive – Student Records & General Administration
6. Research Assistant
7. Senior Officer – Student Records and Administration
8. School Manager
9. Manager – Food and Beverage Operations

 

Profil Sunway University

Sunway University adalah salah satu universiti terkemuka di negara ini di Malaysia walaupun ia masih benar universiti-universiti di Malaysia tetapi ini menjadi Abbey Sunway University adalah yang terbaik di Malaysia.

Universiti kini mempunyai rating yang tinggi, bertaraf 5 bintang itu adalah di dalam proses pengajaran dan pembelajaran di dalamnya bermaksud menunjukkan bahawa Universiti mempunyai kualiti yang sangat baik dan boleh mencapai piawaian antarabangsa.

Sunway Universitas dimulakan oleh Jeffrey Cheah Foundation dan merupakan salah satu institusi yang bukan untuk keuntungan.

Sunway University telah yang tegap dan pada masa yang sama disambungkan ke pelbagai tempat-tempat menarik seperti Taman Tema Sunway Lagoon dan Sunway Pyramid Mall Sarapan Pagi banyak jadi sangat menguntungkan sekali boleh belajar pada masa singgah ke tempat-tempat dan Pusat membeli-belah.

Universitas ini dari tahun ke tahun telah mengalami perubahan yang sangat ketara dan telah ramai yang tahu bukan sahaja rakyat Malaysia berminat tetapi masyarakat antarabangsa juga berminat menghadiri Universiti.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Sunway University

Anda cukup melawat diri anda secara online dan ikut petunjuk yang ada di website tersebut berikut website jawatan kosong Sunway University :

Borang Sunway University

Tarikh Tutup Permohonan – (23 July 2020)

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE