Jawatan Kosong SPNT 16 Mei 2020

Posted on

Jawatan Kosong SPNT ( Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu ) – Anda sedang mencari maklumat tentang satu jawatan kosong dalam sektor swasta? justru kami akan membagian info jawatan kosong di sektor swasta.

Berikut adalah beberapa syarikat yang memerlukan pekerja. Salah satu syarikatnya Negerti oleh Suruhanjaya iaitu Trengganu atau masyarakat, lebih dikenali sebagai syarikat swasta, SPNT adalah memerlukan pekerja-pekerja di tempat seperti berikut.

Bagi orang-orang Bumiputera warganegara Malaysia yang anda boleh melamarkan diri anda dengan serta-merta kerana pekerjaan akan penutup bulan ini Syarikat memerlukan pekerja untuk mengisi kekosongan di bahagian seperti berikut :

1. PEGAWAI TADBIR GRED N41
2. PEGAWAI SYARIAH GRED LS41
3. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
4. PENOLONG JURUAUDIT GRED W29
5. PENGHULU GRED NP29
6. PENOLONG PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM GRED S29
7. PEMBANTU TADBIR KEWANGAN GRED W19
8. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT GRED N19
9. PENGAWAS HUTAN GRED G19
10. PEMBANTU OPERASI GRED N11
11. PEMBANTU AWAM GRED H11
12. PEMANDU KENDERAAN GRED H11

Logo SPNT ( Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri )Q
Logo SPNT ( Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri )

 

SPNT atau Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu  yang ditubuhkan pada Ogos 10, 1959 di bawah langsung dan diberi kuasa oleh undang-undang perenggan 56 undang-undang pada tahun 1959.

Suruhanjaya mempunyai undang-undang dan mempunyai ayat yang telah ditetapkan pada Bab pertama subseksyen peraturan 56 (9), institusi ini bertanggungjawab untuk memastikan janji-janji kami, pengesahan Perkhidmatan dan menjalankan kawalan dalam bidang.

Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu juga mempunyai sebuah negara yang disajikan oleh Suruhanjaya tujuan seperti:

1. Perkhidmatan Awam Lembaga Rayuan untuk kenaikan pangkat perkhidmatan awam negeri Trengganu tatatertib

2. Lembaga Rayuan Negeri Terengganu kuasa Pegawai-pegawai yang berdisiplin yang mempunyai kuasa untuk mengadakan dan melaksanakan dengan kedudukan Setiausaha Negara dan Negeri pegawai kewangan.

3. Suruhanjaya juga menjalankan tugas untuk memotong pekerjaan atau memutuskan pegawai pangkat pengurusan

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu

Bagi anda yang ingin melamar jawatan kosong SPNT anda bisa mendaftarkan diri anda secara online secepat mungkin pasalnya banyak sekali para pelamar yang sudah menunggu info jawatan kosong dari Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Trengganu .

Permohonan Online
Klik Untuk Maklumat Lanjut

Tarikh Tutup Permohonan: 16 Mei 2020

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatan kosong spnt terengganu 2020, Pembantu awam kastam, jawatan kosong pembantu awam gred h11, spnt terengganu jawatan kosong 2021, jawatan kosong pembantu awam gred h11 2022
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE