Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara 10 Mei 2020

Posted on

Jawatan Kosong SPAN – Kami akan berkongsi Tempahan jawatan kerja kosong di sektor kerajaan, iaitu syarikat SPAN atau lebih dikenali sebagai Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara.

Untuk anda asal warganegara Malaysia dan ingin segera mendapatkan pekerjaan yang anda boleh mendaftaran diri anda secepat mungkin.

SPAN - Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara
SPAN – Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara

Adapaun jawatan kosong yang sedang kosong SPAN amat disyorkan untuk anda pelajar yang Tempahan adalah graduan atau yang telah bekerja.

Dan sudah mempunyai pengalaman dalam dunia pekerjaan yang anda boleh menyertai memohon di sini terdapat beberapa formasi jawatan yang sedang diperlukan iaitu :

1. EXECUTIVE, RESOURCE PLANNING AND ENGINEERING SERVICES
2. Eksekutif, Bahagian Pembangunan Industri
3. Eksekutif, Perolehan
4. EXECUTIVE CORPORATE COMMUNICATIONS
5. Senior Executive, Secretarial
6. ASSISTANT EXECUTIVE (TECHNICAL)

 

Jawatan Kosong SPAN

Bagi anda yang tidak tahu SPAN ( Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara )  merupakan sebuah institusi negara yang bergerak dan ditubuhkan di kawasan perairan di negara Malaysia termasu seperti akuatik industri, kumbahan atau kebersihan di kawasan-kawasan yang berbeza di negara Malaysia.

Sesi khas Parlimen Negeri di Malaysia pada tahun 2005, di mana Majlis menghasilkan beberapa keputusan untuk meluluskan pindaan Kesembilan yang meliputi bekalan air dan pelupusan sisa atau sanitas pun dalam undang-undang mengenai pengasingan Industri Perkhidmatan Air tahun 2006.

why join us ?

Kami memiliki jem kerja yang sangat efisien yaitu 5 hari kerja dalam satu minggu.
Kami juga akan menjamin berbagai fasilitas seperti asuransi kesehatan dan itu ditunjukan untuk semua karyawan dan pegawai kakitangan tetap.

Juga ada layanan seperti menyediakan pinjaman untuk karyawan dan itu terhadap bunga.

Cara Memohon Jawatan Kosong SPAN

Bagi anda yang berminat melamar pekerjaan di Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara anda bisa daftarkan diri anda secara online :

1. Memohon lewat talian di akhir artikel, terlebih lain agar nantinya anda bisa mengakses maklumat lengkap nya.
2. Selanjutnya anda akan di beri formasi jabatan yang sedang di butuhkan oleh SPAN klik formasi jabatan tersebut.
3. Periksa terlebih lain apa saja persyaratan yang di butuhkan untuk melamar jika berkas berkas anda sudah lengkap anda bisa klik APPLY.

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong Span

Tarikh Tutup Permohonan – 10 Mei 2020

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE