Jawatan Kosong SKVE Holdings Sdn Bhd 23 July 2020

Posted on

Jawatan Kosong SKVE Holdings Sdn Bhd  – Bekerja di sektor swasta selalunya di mata satu mata tetapi jika kita boleh mengejar ia akan menjadi salah satu jalan yang menjanjikan kekayaan.

Bekerja di sebuah syarikat swasta juga akan mendapat manfaat seperti manfaat perubatan, insurans hayat, faedah pekerjaan, elaun kerjaya dan banyak lagi. Oleh itu, jangan memandang rendah kerja di mana pun ia akan mendapat hasil yang memuaskan.

Bagi anda warganegara Malaysia yang sudah cukup tua dan lulus dari ijazah pendidikan tinggi, anda boleh terus mendaftarkan diri anda ke salah sebuah syarikat yang mencari pekerja baru dari SKVE Holdings Sdn Bhd.

Mengenai kekosongan jawatan dalam edaran anda boleh menyediakan data sendiri sekarang juga kerana kekosongan akan segera ditutup memandangkan banyak peminat dan pemilihan selang waktu singkat. Kekosongan itu bertujuan mengisi kekosongan di bahagian berikut :

1. KERANI KUTIPAN TOL (10 KEKOSONGAN)
2. PERONDA LEBUHRAYA (10 KEKOSONGAN)

Iklan Jawatan Kosong  SKVE Holdings Sdn Bhd

Imej SKVE Holdings Sdn Bhd
Imej SKVE Holdings Sdn Bhd

Jika anda tidak tahu apa itu SKVE adalah sebuah syarikat yang terlibat dalam pembangunan jalan raya, SKVE atau yang mempunyai nama lengkap Lebuhraya Lembah Klang Selatan. Ia adalah salah satu jalan tol terbesar dan paling ramai penduduk di Malaysia dan pada masa ini terdapat dua lorong kenderaan dengan panjang kira-kira 51.7 KM.

Jalan tol menghubungkan pusat-pusat bandar di Malaysia. Lebuhraya Lembah Klang Selatan adalah lebuh raya yang memuncak di hemisfera dan barat yang boleh menyambung dari Lebuhraya Persekutuan, Lebuhraya Baru Lembah Klang (NKVE), Lebuhraya Kuala Lumpur-Kuala Selangor (LATAR) serta menghubungkan ke Jalan Tol Shah Alam.

Keperluan Am

Bagi calon-calon yang mempunyai Diploma, dan Sijil Tinggi Sekolah Menengah, anda boleh mendaftarkan diri anda secepat mungkin untuk persyartan lengkapnya seperti berikut:

  • Terlihat menarik
  • Mempunyai Pengetahuan yang Luas
  • Mempunyai Jiwa Kepimpinan dan juga profesional.

Cara Memohon Jawatan Kosong  SKVE Holdings Sdn Bhd  

Untuk permohonan jawatan kosong bisa melalui sistem online dengan cara mengunjungi informasi lebih lanjur dari website berikut ini :

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong SKVE Holding Sdn Bhd

Tarikh Tutup Permohonan:- 23 July 2020

 

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE