Jawatan Kosong SIRIM 27 April 2022

Posted on

Jawatan Kosong SIRIM QAS International Sdn Bhd – Adakah anda mahu bekerja dengan gaji tinggi dan tangga kerjaya? bekerja di sektor swasta boleh menjadi penyelesaiannya.

Pada masa ini kekosongan jawatan dalam sektor swasta adalah terbuka, kerana keperluan untuk pekerja yang tinggi dan keperluan produk.

Dan perkhidmatan semakin tinggi begitu juga dengan banyak syarikat terutamanya di sektor swasta membuka banyak kekosongan.

SIRIM QAS International Sdn Bhd sebuah institut yang terlibat dalam bidang organisasi pembangunan teknologi industri di Malaysia kini membuka peluang pekerjaan.

Jika anda warganegara Malaysia yang sudah mempunyai umur yang mencukupi dan lulus dari pendidikan, anda boleh mendaftarkan diri anda dengan segera kerana kekosongan tidak lama lagi akan menjadi ditutup.

Kekosongan jawatan ini bertujuan untuk mengisi jawatan kosong di Sirim Qas International Sdn Bhd dalam kedudukan berikut :

1. EXECUTIVE SALES & MARKETING (2 VACANCY) CHIEF EXECUTIVE OFFICER’S OFFICE GRANULAB (BASED IN KOTA KEMUNING, SHAH ALAM

2. IT EXECUTIVE (3 VACANCY) INFORMATION TECHNOLOGY DEPARTMENT (BASED IN SHAH ALAM, SELANGOR)

Iklan Jawatan SIRIM QAS International Sdn Bhd

Imej SIRIM QAS International Sdn Bhd
Imej SIRIM QAS International Sdn Bhd

Sirim adalah sebuah organisasi yang terlibat dalam penyelidikan dan teknologi industri dan merupakan salah satu industri utama di Malaysia. Organisasi ini kini diketuai oleh Jabatan Keungan Incorporated.

Sirim telah dikhususkan untuk kira-kira 40 tahun ke negara Malaysia dengan kemahiran yang sangat menakjubkan.

Sirim mempunyai tanggungjawab untuk membangunkan minat terhadap penyelidikan dan teknologi yang telah terbukti berkualiti di Malaysia.

Organisasi Sirim berfungsi dengan membangun teknologi dan sentiasa memainkan peranan utama dalam membangunkan setiap sektor.

Pada masa ini Sirim juga dipegang oleh Pengembang Sektor Swasta kerana telah diberi mandat dari segi pembangunan teknologi dan menawarkan sektor industri yang tinggi sehingga banyak institusi yang sudah mempercayai prestasi Sirim.

Sirim menawarkan penyelesaian untuk memenuhi keperluan sektor perindustrian dan membuat rakan kongsi untuk PKS yang ingin bekerja dengan sirim.

Dengan matlamat untuk berkhidmat kepada industri dan meningkatkan perniagaan untuk meningkatkan kualiti hidup di Malaysia.

Cara Memohon Iklan Jawatan SIRIM QAS International Sdn Bhd

Untuk memohon SIRIM, anda boleh mendaftarkan diri anda dalam talian berikutan laman rasmi yang boleh anda lawati :

Permohonan Online 

Tarikh Tutup Permohonan:- 27 April 2022

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-sirim/, jawatan kosong sirim
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE