Jawatan Kosong Sindutch Cable Manufacturer Sdn Bhd 25 July 2022

Posted on

Kami melihat kualiti pengurusan sumber manusia sebagai asas kepada kejayaan perniagaan kami dan oleh itu kami berharap untuk semangat anda bersemangat untuk menyertai kami di Pengeluar Kabel Sindutch Sdn Bhd saat ini mencari orang yang berkelayakan untuk mengisi posisi di bawah ini: 

 

 • Penguasa Pengeluaran
 • Juruteknik Kemudahan
 • Jurutera Peningkatan Perindustrian
 • Jurutera Peningkatan Perindustrian

 

 

Company Profile Sindutch Cable Manufacturer Sdn Bhd

Prysmian Group  adalah peneraju dunia dalam industri kabel dan tenaga dan sistem telekomunikasi yang mempunyai pengalaman dan kehadiran lebih dari 130 tahun di 50 buah negara, dan dengan sekitar 20,000 orang dan 91 kilang, Kumpulan berada pada kedudukan yang tinggi di hujung teknologi tinggi sektor tenaga dan kabel telekomunikasi.

Kumpulan ini diwujudkan melalui kesatuan Prysmian dan Draka, yang telah menjadi pemimpin dalam pasaran mereka untuk pengetahuan inovasi dan teknologi. Kami menggabungkan kekuatan kedua-dua dan mencapai potensi pelaburan yang meningkat dan liputan geografi, dan menawarkan pelbagai jenis produk, perkhidmatan, teknologi dan kepakaran yang tersedia di pasaran.

Prysmian Group  disenaraikan di Bursa Saham Milan dalam indeks MTS FTSE. Sebagai sebuah syarikat awam, Kumpulan secara khusus memfokuskan diri untuk mencipta nilai untuk pihak berkepentingan dan mempunyai hubungan yang telus dengan mereka.

Untuk maklumat lengkap, sila layari laman web kami: www.prysmiangroup.com

Why join us ?

Kumpulan Prysmian bergantung kepada kepakaran rakyatnya untuk menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan yang memberikan nilai kepada pelanggan komersil utama yang terlibat dalam projek-projek di setiap benua.

Menyedari bahawa ia adalah aset kami yang paling berharga, kami terus melabur dalam pekerja kami, memastikan bahawa keperluan organisasi kami selaras dengan kemahiran, kebolehan dan harapan masing-masing. Oleh itu, kami terus membangun dan meningkatkan pasukan yang dapat bekerja dengan lebih dekat dengan pelanggan di seluruh dunia, bertemu dan sering melebihi keperluan mereka.

 • Pembangunan dan perkongsian identiti yang dikongsi
 • Model kepimpinan inspiratif
 • Pembangunan dan pengurusan bakat
 • Keupayaan untuk menarik orang bermutu tinggi di pasaran, menawarkan alternatif profesional, intelektual dan kerjaya yang akan mencabar dan dinamik dan juga akan memberikan prospek jangka panjang yang menarik.
 • Pembangunan organisasi yang, dari segi saiz, proses dan struktur, akan membolehkan kita bersaing dengan berkesan di pasaran.
 • Perhubungan dalaman dan hubungan sosial
 • Dimensi antarabangsa dan multikultural di tempat kerja kami, selaras dengan kehadiran industri dan komersil kami di seluruh dunia.

Cara Memohon Jawatan Kosong:

Untuk memilih posisi sebelumnya, lawati halaman pembuka kerja kami.

Kemudian pilih kedudukan dan daftar dalam talian

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong 

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan- 25 July 2022

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE