Jawatan Kosong SHRDC 16 Juli 2020

Posted on

Jawatan Kosong SHRDC – Sebelum menukar tahun, mari kita memohon jawatan kosong kerajaan. Oleh kerana terdapat banyak peluang pada tahun ini, seperti Selangor Human Resource Development Centra yang ada kosongsongan jawatan. SHRDC mengiklankan jawatan kosong untuk warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan di bahagian:

  1. Semiconductor Chip Tester Technisian
  2. Java Developer Program
  3. IOT Solutions Architect
  4. Apprentice Shoe Designer Program
  5. Technical Trainer
  6. Big Data Analytics Training Program
  7. Apprentice Shoe Designer Program

 

Jawatan Kosong SHRDC

Kerja Kosong Selangor Human Resource Development Centre
Kerja Kosong Selangor Human Resource Development Centre

Overview

Ditubuhkan pada 14 Februari 1992, Pusat Pembangunan Sumber Manusia Selangor (SHRDC) adalah pusat pembangunan bakat dan kemahiran yang ditubuhkan melalui perkongsian pintar antara kerajaan Malaysia dan sektor swasta dengan tujuan untuk meningkatkan sumber manusia di negara ini.

Visi

Menjadi Pusat Kecemerlangan untuk Pembelajaran Berasaskan Kekompetenan di Malaysia.

Misi

Untuk membolehkan penambahbaikan prestasi organisasi individu dan perindustrian pembuatan dan perkhidmatan melalui pembangunan kompetensi.

Kenyataan Dasar Kualiti

SHRDC didedikasikan untuk memenuhi semua keperluan pengawalseliaan dan kawal selia yang relevan dan kepuasan pelanggan dengan menyampaikan latihan berasaskan kompetensi yang berkualiti tepat pada masanya melalui kerja berpasukan dan komitmen untuk pertumbuhan.

Matlamat utama kami adalah untuk membangunkan pembangunan sumber manusia melalui Pembelajaran Berbasis Kompetensi. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai SHRDC, sila layari laman web: www.shrdc.org.my Kedudukan berikut kini tersedia.

Permohonan Jawatan

Website Resmi SHRDC

Tarikh tutup jawatan kosong SHRDC

Segera daftarkan diri anda melalui pautan ini sebelum 16 Juli 2020

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE