Jawatan Kosong Showa Denko Carbon Sdn Bhd 23 Januari 2022

Posted on

SHOWA DENKO CARBON kami membuka peluang kepada anda semua untuk menyertai kami untuk memajukan syarikat kami. Kami mencari pekerja yang mempunyai profesionalisme tinggi. Jangan lepaskan peluang baik ini!!

POSISI YANG DICARI:

  • Kejuruteraan Elektrik
  • Kejuruteraan mekanikal
  • Internship untuk Pelajar Kejuruteraan Industri
  • Internship untuk Pelajar Akademik

 

PROFIL SYARIKAT

SHOWA DENKO CARBON menyediakan pelbagai pakar global untuk proses pembuatan dan semua perkhidmatan di sekitar elektrod grafit. Kami mempunyai kepakaran yang mencukupi dalam pengurusan produk dan proses, dengan fokus untuk memberikan hasil yang sah secara statistik. 

Mengumpulkan pengalaman yang luas dalam pasukan PRO kami memastikan bahawa penyelesaian dan idea sentiasa berdasarkan. Dan kita tahu bahawa semua aplikasi EAF di dunia telah menghantar elektrod ke lebih dari 2000 EAF di 80 negara.

Di Malaysia, kami beroperasi di Banting, Selangor;

SHOWA DENKO CARBON Malaysia Sdn. Bhd.

11, Jalan Graphite 1, Kawasan Perindustrian Bandar Mahkota Banting, 42700 Banting, Kuala Langat, Selangor Darul Ehsan.

KENAPA SERTAI KAMI?

SDK adalah kemajuan global dalam Elektrod Grafit untuk Tungku Arc Elektrik. ECO PRO bermaksud kerjasama Pengoptimuman Kawalan EAF dan Profesional. 

Pasukan ini mengembangkan projek bersama dengan pelanggan yang berminat untuk berkolaborasi dan mencapai hasil pelanggan yang lebih baik dalam skop projek yang dipersetujui bersama.

Personel kami yang berkelayakan dan berpengalaman menggunakan teknik Six Sigma bersama dengan pengalaman pelanggan mereka sendiri untuk mencari penyelesaian yang khusus untuk situasi unik pelanggan. 

Matlamat kami adalah untuk mencapai situasi menang-menang. Kami percaya bahawa satu projek berjaya sekiranya pelanggan kami benar-benar berpuas hati dengan peningkatan yang dicapai setelah menyelesaikan projek ini.

CARA DAFTAR:

  • Cukup mudah hanya klik pada halaman kekosongan
  • Kemudian pilih kedudukan pekerjaan
  • Seterusnya isikan identiti anda untuk mendaftar dalam talian

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan- 23 Januari 2022

 

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE