Jawatan Kosong Puspakom 26 June 2022

Posted on

Jawatan Kosong PUSPAKOM – Peluang pekerjaan di sektor swasta yang akhir ini menjadi banyak di Cari oleh orang-orang di malaysia khususnya, selain mempunyai jaminan pekerjaan besar untuk bekerja di salah satu daripada syarikat-syarikat swasta juga akan mendapat jaminan kerjaya hebat.

Di sini terdapat jawatan kosong di sektor swasta, iaitu syarikat PUSPAKOM atau juga dikenali sebagai kenderaan pusat peperiksaan, pengkomputeran, PUSPAKOM sedang mencari kakitangan baru untuk ditempatkan di jawatan berikut :

1. Assistant / Manager, Talent & Industrial Relations
2. Vehicle Examiner

 

Iklan Jawatan Kosong PUSPAKOM

Logo Jawatan Kosong Puspakom
Logo Jawatan Kosong Puspakom

Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer atau yang sering di sebut dengan PUSPAKOM merupakan suatu perusahaan yang bergerak di bidang.

Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer di Malaysia mengikut negeri dan tadbir urus yang diuruskan oleh Syarikat DRB-HICOM.

Pada permulaan di Padang beliau dalam tahun 1994 PUSPAKOM cawangan sudah mempunyai cawangan kekal sehingga 50 dan sudah pun mempunyai 21 cawangan di setiap daerah di malaysia.

PUSPAKOM sendiri sekali sangat produktif supaya ia boleh beroperasi sehingga 18000 seribu kenderaan setiap hari, kakitangan.

PUSPAKOM juga mempunyai kualiti mengenai amaun Nya mencecah 2000 dan sudah mempunyai pengalaman yang luas dan boleh diuji semak kenderaan dan pastikan kenderaan adalah selamat untuk digunakan.

Why Join Us ?

PUSPAKOM SDN BHD merupakan suatu tempat yang dinamis dan sangat ,menarik untuk bekerja , kami juga memiliki beberapa pekerja yang berkualitas dan memiliki jiwa professionalisme yang tinggi. Maka dari itu bergabung lah bersama kami agar dapat maju bersama.

Cara Memohon Jawatan Kosong PUSPAKOM

Untuk jawatan kosong PUSPAKOM, anda mesti mematuhi prosedur pendaftaran dalam talian seperti berikut:

1. Silahkan kunjungi webiste PUSPAKOM . Selanjutnya anda akan di tampilkan beberapa pilihan formasi jabatan.

2. Anda boleh memilih beberapa pembentukan kedudukan mengikut latar belakang pendidikan anda, dan anda juga akan dimaklumkan mengenai apa-apa keperluan yang mesti diselesaikan setiap pembentukan kedudukan yang berlainan yang berbeza.

3. Jika anda pasti pembentukan kedudukan anda, anda boleh mengklik APLIK di sudut kanan bawah.

Tarikh tutup: 26 June 2022

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-puspakom-terkini/, Jawatan kosong puspakom teluk intan
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE