Jawatan Kosong Public Bank Berhad 27 June 2022

Posted on

Jawatan Kosong Public Bank Berhad – Bekerja di sebuah bank adalah impian bagi kebanyakan rakyat Malaysia di samping mempunyai tahap gaji besar, kerjaya yang baik, jika anda bekerja sebuah bank boleh menjadi hanya anda akan mendapat pelbagai kemudahan.

Dari mula kemudahan kemudahan kesihatan dan insurans jangka panjang sebagai Nya, di sini terdapat juga pekerjaan dari bank awam atau lebih dikenali sebagai Public Bank Berhad.

Kekosongan jawatan tersebut ditunjukkan untuk anda rakyat Malaysia yang sudah mempunyai diploma atau mungkin sudah berpengalaman dalam dunia pekerjaan yang anda boleh mendaftar secepat mungkin kerana kerja telah ditutup bulan ini.

Imej Public Bank Berhad
Imej Public Bank Berhad

 

Public Bank pekerjaan untuk mengisi kekosongan tersebut dalam seksyen seperti berikut :

 1. Senior Executive, Group, Financial & Treasury Accounting
 2. Analyst Programmers
 3. Trainee Systems Support Analyst
 4. Assistant Manager, Technology Risk Management, Risk Management Division
 5. Senior Executive, Corporate Communications, Public Affairs Division
 6. Senior Marketing Executive – Internet Share Trading Unit
 7. Senior Executives, FinTech
 8. Senior Manager / Manager, Data Analytics
 9. Legal Officer
 10. Management Trainee, Performance Management, Human Capital Management
 11. Share Investment Executives
 12. Trainers

 

Profil Public Bank Berhad

Public Bank atau bank umum biasanya dirujuk kepada orang ramai sebagai wujud dari tahun 1925 dan berpusat di negara Malaysia. Pihak Bank telah dimasukkan ke bank awam di mana pada akhir tahun 2005 mempunyai aset RM 111.6 billion dan sudah mempunyai seorang 84 bilion dalam Deposit.

Bank adalah salah satu bank terbesar di Malaysia dengan kira-kira jumlah aset yang dimiliki oleh pihak bank yang mencecah $41.76 bilion dengan aset kerana banyak yang membuat awam bank malaysia menjadi bank yang terbesar dan terkemuka di Malaysia sejak negara 2005 sehingga hari ini,

Pada masa ini public Bank sudah mempunyai 243 cawangan di Malaysia dan juga mempunyai cawangan di luar negara kerana ianya di Hong Kong, Colombo, Vientian, Laos, jarang berlaku.

Why Join Us ?

1. Kami akan memberikan anda tawaran terbaik untuk pekerja-pekerja yang mempunyai prestasi terbaik serta membuka peluang.

2. Kakitangan adalah kompeten dan mempunyai kemahiran tinggi dalam bank sama ada dalam perkhidmatan atau pengalaman.

3. Kami juga mempunyai pekerja yang berpendidikan dan mempunyai tinggi dan mempunyai potensi untuk menjadi lebih baik pada masa akan datang.

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong Public Bank Berhad

Tarikh Tutup Permohonan – 27 June 2022

Iklan jawatan kerja kosong:

  https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-public-bank-berhad/, cara kerja di bank, cara mohon kerja bank, kelayakan kerja juruwang bank
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE