Jawatan Kosong Prasarana Malaysia Berhad 24 Juni 2020

Posted on

Jawatan Kosong Prasarana Malaysia – Bekerja dalam sektor swasta memang pilihan bagi orang-orang di malaysia dengan tahap kerjaya yang tinggi dan gaji yang terlalu tinggi.

Menjadikan warganegara Malaysia yang sangat berminat untuk bekerja di salah satu daripada syarikat-syarikat persendirian.

Kami nak berkongsi info tentang satu jawatan kosong di sektor swasta ada adalah beberapa info jawatan kosong di sektor swasta, iaitu Syarikat Prasarana Malaysia.

Bagi orang-orang anda Bumiputera warganegara Malaysia anda boleh mendaftar secepat beliau menduduki jawatan-jawatan seperti berikut :

1. Vice President – ICT Service Delivery
2. PEMANDU PERIBADI
3. IT – System Development
4. Assistant Admin (Temporary)
5. Senior Associate / Associate, Quality Management System
6. VP / AVP – Service Delivery
7. Associate – Graphic Designer
8. Temuduga Terbuka Polis Bantuan

Jawatan Kosong Prasarana Malaysia Berhad

Kerja Kosong PRASARANA Malaysia
Kerja Kosong PRASARANA Malaysia

Infrastruktur pertama Malaysia masih dimiliki oleh sektor diraja, tetapi dari masa ke semasa kawalannya terhadap infrastruktur Malaysia telah diambil alih oleh kerajaan dan secara rasmi ditubuhkan pada 11 September 1998.

Syarikat-syarikat yang terlibat dalam pengangkutan awam di Kuala Lumpur, yang merupakan salah satu daripada ibu kota di Malaysia, Syarikat sudah mempunyai beberapa pangkalan bas yang disediakan untuk penduduk Kuala Lumpur dan alam sekitar.

Kenapa Sertai Kami?

Kami adalah sebuah syarikat yang menawarkan anda untuk berjalan bersama kami untuk mencapai kejayaan bersama mereka dan menghadapi cabaran yang sama.

dengan bekerjasama kami akan berkembang menjadi individu yang lebih berjaya dan kuat lagi, mari bergabung dengan kami untuk mewujudkan perkhidmatan pengangkutan Malaysia yang selamat dan kondusif.

Cara Memohon Jawatan Kosong Prasarana Malaysia Berhad

Bagi anda yang berminat ingin bekerja di Syarikat tersebut anda bisa melamar dengan cara online seperti berikut ini :

1. Anda boleh klik info lamaran pekerjaan Prasarana Malaysia di talian pada akhir iklan ni

2. Selanjutnya anda boleh memilih beberapa formasi jabatan sesuai dengan passion anda dan minat kerja anda , dan anda akan diberitahu persyaratan apa saja yang harus dilengkapi.

3. Setelah anda yakin dengan formasi jabatan yang anda pilih anda bisa klik APPLY di pojok kanan bawah, sekian semoga bermanfaat bagi anda selamat mencoba.

Tarikh Tutup Permohonan:- 24 Juni 2020

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE