Kerja Kosong Petronas ICT Sdn Bhd Terkini
kerja kosong petronas ict terkini

Jawatan Kosong Polis Bantuan Petronas 2017 Terkini

Posted on

Mencari maklumat mengenai jawatan kosong polisi bantuan petronas? Kali ini petronas membuka kerja kosong untuk anda warganegara malaysia yang bersemangat dan ingin mengisi kekosongan petronas terbuka:

1. Membantu Polis, Lelaki & Wanita

 

Mengenai Petronas ICT Sdn Bhd

PT PETRONAS ICT adalah anak syarikat yang dimiliki sepenuhnya oleh Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS), sebuah syarikat minyak bersepadu di Malaysia.

Kami adalah teknologi pemboleh digital yang menyokong PETRONAS menjadi minyak terkemuka & amp; gas multinasional pilihan.

Tenaga kerja multinasional kami lebih daripada 1,400 orang menyampaikan misi kritikal, penyelesaian ICT yang inovatif dan selamat di PETRONAS di 65 buah negara, memberi perkhidmatan kepada lebih 49,000 pekerja di seluruh dunia.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Polis Bantuan Petronas 2017

Untuk memohon jawatan ini, anda mesti menggunakan klip iklan dari akbar(jika menggunakan salinan fotstat) dan juga perlu memasukkan salinan sijil akademik, sijil kelahiran, surat sekolah dan kad pengenalan yang terakhir.salinan sijil akademik terkini, sijil kelahiran, putus sekolah dan kad pengenalan.

Iklan jawatan kosong polis bantuan petronas 2017
Iklan jawatan kosong polis bantuan petronas 2017

Hantar ke:

Pengurus,
Jabatan Pengurusan Sumber Manusia
Bahagian Keselamatan Korporat PETRONAS
Aras 11, Menara 1, Menara Berkembar PERONAS
Pusat Bandar Kula Lumpur (KLCC)
50088 Kuala Lumpur.

 

Tarikh tutup jawatan polis bantuan petronas

Masih terbuka

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatan kosong di kuching international airport, polis bantuan airport 2017, jawatan kosong kilang nestle shah alam, gaji polis bantuan malaysia airport, gaji polis bantuan 2019

33 thoughts on “Jawatan Kosong Polis Bantuan Petronas 2017 Terkini

  1. Saya seorang x anggota pdrm.berhenti secara sukarela..saya perlukan kerja lain dan berminat menyertai polis bantuan petronas sekiranya diberi peluang.berkhidmat dalam pdrm selama 15 tahun….berpangkat KPL.minta hubungi saya di. No 0135557766.

  2. Selamat malam saya pencari kerja dan berminat dengan polis bantuan petronas ini.sebenarnya saya baru lepasan spm 2016 tahun lepas dan sekarang saya ingin mencari kerja tetap, jika encik berminat encik boleh menhubungi saya ditalian 012875236.

    1. saya ingin memohon pekerjaan ini (Polis Bantuan) saya berminat memakai pakaian beruniform dan inginkan kerja tetap. Saya habis spm tahun 2014. Tuan dan puan boleh hubungi saya pada bila bila masa di talian 0109473778

  3. Assalamualaikum. Saya ingin memohon sebagai polis bantuan di Petronas KLCC. Ini nombor phone saya ya, 01121165546. Boleh saya tahu cara untuk apply? Terima kasih.

  4. Selamat petang cik
    Saya berminat kerja sebagai polis bantuan personal sebab saya dekat untuk kerja dgn saya dapat maklumat gaji boleh tahan. Saya suda abes training sebagai pb di semarak kl cik sekarang tengga cari kerja cik

Tinggalkan Balasan