Jawatan Kosong Pertubuhan Akitek Malaysia (PAM) – 29 June 2022

Posted on

Jawatan Kosong Pertubuhan Akitek Malaysia (PAM) – Apa akan terjadi sekiranya kita tidak mempunyai pekerjaan lagi hidup dan persaingan persaingan ekonomi daripada dilanggar pada kehidupan kita.

Yang mengerikan banyak pengangguran di negara kita kerana kekurangan pekerjaan hasilnya banyak perkara negatif yang boleh mencetuskan satu jenayah kerana faktor-faktor ekonomi adalah tidak mencukupi.

Dengan status pekerja-pekerja kita tidak akan berasa bimbang dalam menjalani kehidupan harian kerana sentiasa ada penyumbang utama kepada pendapatan dan memenuhi semua keperluan.

Dengan kerja-kerja tanah kita boleh sekarang lebih baik menguruskan kewangan, dan masa ini di Malaysia sesebuah syarikat adalah memerlukan pekerja.

Pekerjaan yang memerlukan seseorang pekerja atau pekerja sedang Editorial Akitek Malaysia (PAM), PAM adalah milik negara National profesional institusi Malaysia yang mewakili seorang Arkitek yang kosong Malaysia bertujuan untuk rakyat berikut adalah formasi Malaysia dikehendaki:

1. Receptionist
2. Design & Production Drawings
3. Project Management
4. Authority matters.
5. Liasion with Clients and Contractors
6. Design & Production Drawings
7. Project & Design Architect
8. PROJECT ARCHITECT
9. Arkitek IPPM Sdn Bhd
10. Project & Design Architect
11. Assistant Architect / Architectural Draughtsperson
12. Peter Chan Architect

Company Profile Of Pertubuhan Akitek Malaysia (PAM)

Pertubuhan Akitek Malaysia
Pertubuhan Akitek Malaysia

Pada tahun 1948 Konstitusi perubahan untuk federasi dari Malaya Masyarakat dari arsitek (FMSA) yang bersekutu untuk royal Institute of British Architects (RIBA).

Kali ini bagi kalian bisa memilki kesempatan yang baik untuk bergabung di perusahaan Pertumbuhan Akitek Malaysia (PAM).

Pada masa ini PAM telah membesar dengan pantas maju dan oleh itu kami sentiasa sentiasa ingin mempromosikan syarikat ini supaya matlamat masa depan kami dan anda dapat direalisasikan.

Bukan sahaja bahawa kita berdidikasi kepada Malaysia untuk mencerminkan negara negara kedaulatan negara Malaysia. Kita perlukan seorang lelaki yang mempunyai jiwa satu cabaran yang tinggi dan boleh bekerja kedua-dua individu dan pasukan.

Mengapa Sertai kami?

Kita tidak hanya berkenaan dengan hal ehwal Syarikat kami sentiasa akan membuat kakitangan kami adalah selesa dan boleh meneruskan impian matlamat masa depan mereka. Kos insurans terdapat beberapa dasar yang kami sediakan untuk kebajikan pekerja

Cara Memohon Jawatan PAM

Peluang yang malang jika anda tidak daftarkan sekarang terlalu kerana kerja begitu banyak faedah Nya. Oleh itu anda boleh menyiapkan data diri sedang juga memandangkan pendaftaran berbilion akan ditutup tidak lama lagi.

Termasuk beberapa Sijil penting jadi anda akhirnya boleh menjadi nilai tambah pada masa anda mendaftar. Untuk senarai boleh layari laman web di bawah :

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong 

Tarikh Tutup Permohonan – 29 June 2022

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-pertubuhan-akitek-malaysia-pam/
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE