Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan 13 Mei 2020

Posted on

Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan – Anda ingin bekerja di salah satu daripada syarikat milik kerajaan?

Jika anda bekerja di salah satu daripada kerja-kerja milik kerajaan akan membantu anda dengan gaji yang tinggi dengan beberapa faedah kehidupan yang anda boleh mendapatkan jika ia bekerja.

Imej Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan
Imej Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan

Bekerja di sektor kerajaan juga adalah impian bagi Semua warganegara, kerana hampir semua kemudahan dalam mendapatkan daripada mendapat insurans kesihatan.

Jaminan hari-hari tua dan banyak lagi lain-lain, tidak,, di sini kami akan berkongsi maklumat mengenai maklumat catatan kerja dari sektor kerajaan, mungkin anda inginkan.

Pemangku Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan atau dengan nama PSUKNS kini memegang jawatan kosong, kekosongan adalah di mana anda warganegara Malaysia untuk mengisi jabataan berikut yang tidak sah:

1. PEGAWAI TADBIR N41
2. JURUAUDIT W41
3. PENOLONG JURUTERA (ELEKTRIKAL) JA29
4. PENOLONG PEGAWAI UNDANG-UNDANG L29
5. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK J19

Iklan Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan

Kantor Sekretaris dari Pemerintah Negeri Sembilan atau yang lebih dikenal sebagai PSUKNS merupakan siati lembaga yang bergerak di bidang sekretaris negara.

Pendiri dari lembaga ini yaitu Mr Mohammed Bin Othman dan mulai beroperasi pada tanggal 1 februari 1948 dan tanggal 27 juni 1949. Lembaga ini sudah ada sejak lama hingga saat ini asih eksis di samping itu pelamar pekerjaan untuk lembaga tersebut juga sangat banyak apalagi para mahasiswa yang baru lulus dari perguruan tinggi .

Oleh sebab itu anda jangan mau ketinggalan ikutilah seleksi lowongan pekerjaan tersebut barang kali anda bisa diterima di perusahaan tersebut.

Cara Memohon Jawatan Kosong Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan 

Anda boleh mendaftar secara online untuk membuat ia lebih mudah untuk anda dalam pencarian pekerjaan yang bersesuaian:

1. perkara pertama yang perlu mendaftar diri anda dengan melawat website dari pegawai Royal Setiausaha kerja Negeri Sembilan dari laman web reseminya seperti berikut

2. Anda boleh mengisi data lengkap anda tiada dan tampal fail atau fail-fail sokongan lain.

Ia adalah mudah untuk tidak memohon pekerjaan melalui online? Untuk maklumat lanjut anda boleh layari :

Panduan Memohon Jawatan

Tarikh Tutup Permohonan – 13 Mei 2020

Iklan jawatan kerja kosong:

    permohonan guru KAFA di Seremban, borang claim gaji guru kafa negeri sembilan, https://jawatankosongku net/info/kerja-part-time-di-pejabat-pos, kerja part time 2022 negeri sembilan, Kerja Part time poslaju dari rumah
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE