Jawatan Kosong Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang 13 Juni 2020

Posted on

Jawatan Kosong PDC – Kali ini kami akan berkongsi maklumat mengenai kekosongan jawatan dalam sektor kerajaan, senarai kekosongan jawatan dalam sektor kerajaan sedang dicari oleh pencari kerja.

Salah satu daripadanya ialah Pembangunan Pulau Pinang Development atau PDC juga kini kekosongan jawatan terbuka.

Kerana keperluan untuk kuasa baru supaya syarikat itu membuka peluang pekerjaan untuk anda yang menjadi kewarganegaraan Malaysia, anda boleh mendaftarkan diri anda sekarang.

Imej PDC - Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang
Imej PDC – Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang

Kerana kekosongan itu tidak lama lagi akan ditutup memandangkan peminat kekosongan jawatan dalam sektor kerajaan sangat banyak, mengenai kekosongan jawatan itu bertujuan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut :

1. Customer Service Trainee
2. IT Internship Position
4 VACANCIES

Iklan Jawatan Kosong PDC ( Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang )

Pembangunan Pulau Pinang (PDC) adalah sebuah institusi pembangunan utama di Pentadbiran Negeri Pulau Pinang. institusi ini ditubuhkan pada 17 November, 19969.

Awalnya dalam penubuhan PDC telah komited sepenuhnya untuk memfokuskan kepada pertumbuhan sosial dan ekonomi dan mewujudkan peluang pekerjaan yang dapat meningkatkan kualiti hidup rakyat Pulau Pinang.

Salah satu aktiviti atau aktiviti PDC adalah untuk membangunkan pelbagai industri di negeri penang kerana ia membangunkan taman perindustrian.

Pembangunan Bandar Raya, Pembinaan Semula Bandar dan Perumahan serta menyediakan Pelaburan yang berpatutan kepada rakyat.

PDC terus berkembang dari masa ke masa dengan bekerja dengan kerajaan, untuk mewujudkan persekitaran sosio-ekonomi yang mampan untuk negeri Pulau Pinang dan warganya.

 

Visi dan Misi Perusahaan PDC – Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang

Visi PDC

Sebagai sebuah institusi kerajaan yang berfungsi sepenuhnya menjadikan negeri Pulau Pinang menjadi negara yang kondusif dan socio-ekonomi yang kukuh.

Misi PDC

Untuk memenuhi keperluan negeri Pulau Pinang dan menerima semua aspirasi untuk mewujudkan keadaan kondusif dan bermaruah.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong PDC

Anda boleh mendaftarkan diri anda dalam talian berikutan maklumat lebih lanjut yang boleh anda akses di laman web :

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong PDC

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan – 13 Juni 2020

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatan kosong kerja penyelia ladang kawasan Sandakan
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE