Jawatan Kosong NKF 29 June 2022

Posted on

Jawatan Kosong NKF  – Bekerja di salah satu bahawan kerjaan merupakan suatu cita cita untuk sebagian orang di negara manapun, disamping memiliki Present di bahawan pemerintahan akan terjamin hidupnya begitupun juga derajat nya di kalangan masyarakat akan menjadi lebih terhormat.

Bagi anda yang nak memohon kerja kosong di sektor kerjaan anda bisa mengisi lowongan di Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia (NKF).

Bagi anda warga negara malaysia yang ingin memohon kerja kosong di sektor kerajaan sangat kebetulan perusahaan tersebut sedang membuka lowongan untuk formasi jabatan ini:

1. Staff Nurse
2. Chronic Care Nurse Coordinator
3. Dialysis Manager (Based at HQ)
4. Peritoneal Dialysis Nurse
5. HEAD OF MEDICAL DEPARTMENT (BASED AT HQ)
6. Chronic Care Nurse Coordinator
7. Staff Nurse
8. DIALYSIS MANAGER (Based at HQ)

Iklan Jawatan Kosong Yayasan Buah Pinggang Kebangsaan Malaysia

Logo NKF Malaysia
Logo NKF Malaysia

Perusahaan tersebut merupakan suatu perusahaan yang bergerak di bidang kesehatan dan sosial . Pada awal telah ditubuhkan pada tahun 1969 kami telah didaftarkan di seluruh negara Malaysia.

Dengan standard rawatan mempunyai beberapa intensiv dan khas untuk penyakit buah pinggang penederita itu kita akan sentiasa menjaga saya dan ingin membuat anda Dapatkan lebih banyak kesihatan dan kebahagiaan,

Pada masa ini NKF yang sudah mempunyai beberapa cawangan di Malaysia betul-betul di ibu negara Malaysia iaitu Kuala Lumpur.

Kami membesar bersama-sama dengan diberi sokongan beberapa pihak di Kingdom dan amanahi tugas yang sangat Mulia yang menyediakan penjagaan dan rawatan bagi orang-orang dengan penyakit buah pinggang.

Why Join Us ?

Kerana kami mempunyai pelbagai kemudahan untuk semua pekerja dan kakitangan dari permulaan insurans perubatan dan kesihatan.
Di syarikat anda akan mendapat kerjaya yang bagus dan tidak syak lagi sudah menanti anda di sini, biarkan Sertai kami.

Cara Memohon Jawatan Kosong NKF

Bagi anda yang berminat melamar jawatan kosong NKF anda bisa melamar nya lewat online seperti berikut ini :

1. Anda boleh melawat lama web terlebih dahulu (talian di akhir artikel ni), maka anda boleh mencari kekosongan di sektor kerajaan.

2. Anda boleh memilih beberapa maklumat yang telah diberikan, ia mengandungi beberapa maklumat seperti jobdescription dan juga terdapat beberapa maklumat yang anda perlu melengkapkan keperluan.

3. Jika anda sudah memilih pembentukan jawatan yang sesuai seterusnya anda klik Guna dalam penubuhan pejabat anda mahu dan isikan maklumat yang benar-benar data diri sendiri.

Tarikh Tutup Permohonan:- 29 June 2022

Permohonan online

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-nkf/, nurse kilang
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE