Jawatan Kosong NIOSH 26 June 2022

Posted on

Jawatan Kosong NIOSH – Mencari kerja di era ini agak sukar terutamanya graduan dari universiti terbaik sehingga dapat meningkatkan persaingan untuk meminimumkan kekosongan jawatan sekali.

Oleh itu, anda perlu menyediakan lebih awal kemahiran dan pendidikan tinggi untuk mendapatkan pekerjaan dalam cita-cita.

Bagi anda yang mencari kekosongan jawatan dalam sektor kerajaan terdapat beberapa perusuhaan mempunyai kerajaan yang memerlukan pekerja salah seorang daripada mereka NIOSH.

Niosh adalah sebuah syarikat yang cukup maju di Malaysia kerana anda boleh menyediakan fail-fail sekarang serta kekosongan untuk mengisi kekosongan seperti berikut:

1. Executive
2. Safety Manager
3. Safety / Security Officer
4. EHS Executive
5. Supervisor

Bagi anda warga negara malaysia yang sudah memiliki umur yang cukup dan sudah lulus atau sudah risen dari pekerjaan yang lama anda bisa mendaftarkan diri anda saat ini juga ada tiga formasi jabatan yang bisa anda lamar.

Company Profile From Niosh

Imej Jawatan Kosong NIOSH
Imej Jawatan Kosong NIOSH

Niosh merupakan perusahaan yang bergerak di bidang jasa adapun jasa yang dimaksud yaitu mengenai keselematan kerja dan kesehatan kerja oleh karena itu niosh memiliki tujuan yang sangat mulia agar para pekerja yang bekerja di semua perusahaan harus dijamin kesehatan dan keselamatan nya.

Niosh bergerak sesuai undang-undang dari negara Malaysia yang mengatur bahwa semua karyawan yang ada di Malaysia haruslah dilindungi keselematan dan kesehatannya. Niosh memiliki visi dan misi yang sangat mulia sekali.

Visi Niosh

Menjadi salah satu pusat keselamatan pekerjaan dan kesihatan pekerjaan yang paling ber tanggung jawab di Malaysia.

Misi Niosh

Menjadi penyelesaian mudah dalam bidang kesihatan dan keselamatan pekerjaan bagi syarikat.

Cara Memohon Jawatan Kosong NIOSH

Bagi anda yang ingin bekerja, anda boleh memohon kekosongan memandangkan kepentingan orang ramai mengenai kekosongan dalam sektor kerajaan adalah cukup tinggi kerana itu anda boleh mendaftarkan diri anda melalui talian dengan cara.

Lawati laman rasmi Niosh disini selepas itu anda boleh memilih pembentukan kedudukan yang sesuai dengan pendidikan semasa anda.

Tarikh Tutup Permohonan – 26 June 2022

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-niosh/, jande ipoh, niosh kuantan vacancy
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE