Jawatan Kosong Micron Malaysia Sdn Bhd 28 Mei 2022

Posted on

Sertai kami bersama untuk maju ke hadapan dalam industri kami dengan cabaran dan peluang baru.

Kami merekrut, melatih, membangun dan mendidik pekerja yang berwibawa dalam menjalankan jangkaan kerja dengan menyediakan orientasi, latihan khusus pekerjaan, pensijilan profesional, latihan luar, dan pelbagai peluang untuk pembelajaran berterusan.

Peluang yang baik ini adalah untuk anda warga Malasyia kerana kami memerlukan jawatan berikut:

  1. Pengurus Kejuruteraan Industri
  2. Jurutera Sistem

Company Profile Micron Malaysia Sdn Bhd

Micron adalah sebuah syarikat sebagai peneraju global dalam industri semikonduktor selama 40 tahun yang telah mengendalikan dan bekerjasama dengan rakan korporat dan pelanggan dalam teknologi kejuruteraan yang memacu inovasi.

kami Micron mempunyai portfolio tawaran yang paling luas dalam industri untuk inovasi memori ilikon-to-semikonduktor – bermula dengan memori DRAM, NAND dan NOR flash asas, dan melanjutkan kepada SSD, modul, MCP, HMC, dan sistem semikonduktor lain.

Teknologi kami adalah yang terbaik di peringkatnya yang memberi kuasa kepada pengkomputeran maju, pengguna, pelayan perusahaan dan storan, rangkaian, terbenam, automotif, perindustrian, dan produk selular.

Micron menyediakan peluang untuk pembangunan peribadi dan kerjaya ahli pasukan melalui tugasan kerja yang mencabar, program latihan dan pendidikan.

Kami akan menyediakan peluang untuk meningkatkan pasukan peribadi dan kerjaya melalui tugasan kerja yang mencabar, program latihan dan pendidikan.

WHY JOIN US?

Sertai kami sebagai penyedia penyelesaian semikonduktor terkemuka di dunia dan menjadi penyumbang penting kepada penyelesaian DRAM, Flash dan Pepejal yang digunakan dalam pengkomputeran, rangkaian dan produk selular yang paling canggih dalam era ini.

kami mempunyai cara untuk menilai bagaimana mengembangkan nilai ini dalam kerja harian kami:

1. Menjadi inovatif

Sebagai salah satu pemegang paten yang paling produktif di dunia, kami terus memikirkan semula, menyusun semula dan memajukan idea kami – jadi kami terus mewujudkan kemungkinan baru untuk teknologi canggih.

2. Dipercayai

 Kami tidak boleh membina kepercayaan seperti ini tanpa integriti ahli pasukan kami serta pengalaman industri yang luas dan kepakaran teknologi.

3. Bersekutu

Memandangkan kami mula-mula membuka pintu pada tahun 1978, kami telah mendedikasikan untuk benar-benar bekerjasama dengan rakan-rakan kami dan para pelanggan kami dan rakan-rakan kepada teknologi kejuruteraan yang memacu inovasi ke hadapan.

4. Dendam

Kami menghargai galakan untuk memutuskan iklan dalam ahli pasukan kami – dan tindak lanjut mereka telah memberi inspirasi. Kami mempunyai 26,000 paten seumur hidup, beratus-ratus anugerah terkemuka industri dan masa depan yang sangat cerah untuk dipaparkan.

Cara Memohon Jawatan Kosong:

Daftar dalam talian melalui halaman kekosongan jawatan kami di sini

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong 

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan – 28 Mei 2022

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-micron-malaysia-sdn-bhd/
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE