Jawatan Kosong Media Prima Berhad 26 Januari 2022

Posted on

Jawatan Kosong Media Prima Berhad – Jika anda seorang pelajar atau mungkin anda telah lulus atau mempunyai pengalaman dalam broad casting, anda mungkin sesuai untuk bekerja dengan kami.

Pada masa ini pada tahun 2018, kami membuka peluang pekerjaan yang akan ditempatkan dalam beberapa jawatan yang kami perlukan, kekosongan ini sangat bermakna bagi warganegara Malaysia yang saat ini memerlukan kerja.

Oleh itu, anda mesti menyediakan semua yang diperlukan dari permulaan kemahiran, fail penting, dan juga sijil yang menyokong pengalaman kerja anda.

Media Prima Berhad adalah salah satu media yang sangat terkenal di Malaysia, oleh itu mereka ingin mencari orang muda yang mempunyai pencapaian yang hebat dan ingin bekerja sama individu dan pasukan.

Mengenai kekosongan, terdapat beberapa formasi yang diperlukan:

1. Digital Platform
2. Creative Marketing
3. Executive Sales

Profil Company Media Prima Berhad

Imej Media Prima Berhad
Imej Media Prima Berhad

Media prima berhad adalah sebuah syarikat multinasional dari Malaysia yang telah bersepadu sepenuhnya dan juga mempunyai penarafan yang cukup besar di media prima Berhad.

Negara Media Malaysia atau kumpulan media utama, yang terlibat dalam media penyiaran berita, pengiklanan rumah, media digital dan banyak lagi.

Media Prima Berhad di Malaysia sentiasa berada di peringkat pertama di pesaingnya, iaitu tv3, tv7 dan tv9. Media utama boleh menjadi medium yang memberi inspirasi untuk mencipta trend positif dari beberapa portal berita di Malaysia.

Dan ternyata media adalah perdana bukan sahaja di Malaysia, tetapi tersebar di beberapa negara di Asia Tenggara seperti Brunei dan Singapura dan pengeluaran terbesar di Malaysia sekarang adalah penciptaan kandungan kumpulan, studio Primeworks.

Cara Memohon Jawatan Kosong Media Prima Berhad

Bagi anda yang ingin memohon seperti yang telah kami nyatakan di atas, anda perlu menyediakan lebih awal untuk mengumpul pelbagai fail permohonan.

Untuk memohon, anda boleh memohon dalam talian, di sini adalah laman web rasmi Media Prima Berhad:

Media Prima Berhad Corp

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong Media Prima Berhad

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan Media Prima Berhad: 26 Januari 2022

Iklan jawatan kerja kosong:

    kerja kosong media prima 2021
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE