Jawatan Kosong MARDI 17 Mei 2020

Posted on

Jawatan Kosong MARDI ( Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia ) – Anda sedang mencari maklumat tentang satu jawatan kosong dalam sektor kerajaan?

NI adalah maklumat jawatan kosong tiada daripada penyiasatan Institut pertanian dan kemajuan Malaysia atau disingkatkan dengan MARDI.

Logo Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia
Logo Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia

Bagi anda yang warganegara Malaysia yang sedang mencari info jawatan kosong di sektor kerajaan adalah sangat baik sesuai.

Terutamanya jika anda seorang graduan Universiti dan ingin bekerja di sektor kerajaan. Selain bekerja di sektor kerajaan juga sangat menguntungkan untuk masa depan.

Bekerja di sektor kerajaan akan juga memberi jaminan hidupnya daripada mendapat perlindungan Kesihatan, jaminan kerjaya dan kedudukan dan beberapa yang lain-lain jaminan, berikutan tiada adalah kosong jawatan kosong bagi mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR
2. Penolong Pegawai Seni Bina JA29
3. Penolong Juruukur Bahan JA29
4. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29
5. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19
6. Penjaga Jentera Elektrik J19
7. Pembantu Keselamatan KP19
8. Pembantu Operasi N11
9. Pembantu Operasi (Pengasuh) N11
10. Pembantu Awam H11
11. Operator Loji H11
12. Pemandu Kenderaan H11
13. Pengawal Keselamatan KP11

Profil MARDI – Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia

MARDI pada tahun 1969 ditubuhkan dalam tahun yang sama juga dalam membuat undang-undang untuk MARDI pada 28 Oktober yang berjaya menyusun undang-undang operasi.

Kerana ia akan berjaya dan berpandukan polisi, dibantu oleh Majlis Gabenor berdasarkan kelulusan MARDI.

Board of Governors juga mempunyai hak untuk menubuhkan pelbagai isu, kelulusan Menteri Kewangan dan sebagainya. Institut program teknikal MARDI memastikan supaya dapat mencapai kualiti pertanian yang baik dan dapat dinikmati oleh rakyat Malaysia dan semua.

Jawatan kosong MARDI yang dimaksudkan tersebut untuk anda asal warganegara Malaysia Tempahan lulusan universiti atau yang telah lama sejak menamatkan pengajian dari.

Universiti dan ingin bekerja di sektor kerajaan adalah sangat sesuai, Beginilah caranya untuk memohon jawatan kosong Penyiasatan Institut pertanian dan kemajuan Malaysia atau singkatan MARDI.

Cara Memohon Jawatan Kosong MARDI – Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia

Untuk memohon jawatan kosong anda boleh memohonya online anda perlu mengisi borang dan kandungan data rasmi pertama diri sendiri. Untuk maklumat lanjut anda boleh layari laman web nya di sini :

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong MARDI 

Permohonan Online 

Tarikh Tutup Permohonan – 17 Mei 2020

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatan kosong mardi
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE