Jawatan Kosong Majlis Daerah Tapah 23 Mei 2022

Posted on

Jawatan Kosong Majlis Daerah Tapah – Kekosongan jawatan dalam sektor kerajaan kini berleluasa, terutamanya pelajar siswazah di beberapa universiti yang banyak bahawa beberapa syarikat asing dan tempatan banyak terlibat dalam serangan oleh pencari kerja.

Di sini adalah kekosongan jawatan dalam sektor kerajaan yang menjadi minat oleh pencari kerja ialah Majlis Daerah Tapah, anda boleh menyediakan fail untuk memohon pekerjaan sekarang kerana dalam masa beberapa hari kekosongan itu akan ditutup.

Imej Majlis Daerah Tapah
Imej Majlis Daerah Tapah

Kekosongan jawatan ini adalah untuk warga Malaysia yang memenuhi syarat umur melebihi 18 tahun ke atas dan mempunyai kekosongan jawatan dalam kekosongan jawatan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut :

1. PEGAWAI TADBIR (KEJURUTERAAN) N41
2. PEMANDU KENDERAAN H11

 

Iklan Jawatan Kosong Majlis Daerah Tapah

Majlis Daerah Tapah atau disingkat sebagai MDT adalah sebuah institusi yang ditubuhkan pada 1 September 1979 dan telah diiktiraf secara rasmi oleh kerajaan Perak mebaga mengikut peraturan No. PK.PU 89/24 .11.1979.

Pada masa ini Majlis Daerah Tapah sudah mempunyai kawasan seluas kira-kira 14,628 hektar, ini boleh merangkumi kawasan kiri dan kanan dengan sempadan Majlis Daerah Selatan Kinta ke kawasan Trolak.

Dari sebelah kanannya bersebelahan dengan Sungkai / Menderang, Bidor, dan Teluk Intan dan Tapah serta Cameron Highlands dan Temoh / Teluk Intan.

Pada masa ini agensi itu sangat maju dan mencari tenaga kerja baru, jika anda mempunyai semangat profesionalisme tinggi dan mempunyai prestasi yang baik dan boleh bekerja dalam individu dan pasukan yang anda boleh mendaftar diri anda sekarang.

 

Cara Memohon

Bagi anda yang serius dan berminat untuk bekerja di sektor kerajaan, anda boleh mendaftarkan diri anda sekarang anda boleh membuat CV dan ditunjukkan ke alamat berikut :

Yang Dipertua
Majlis Daerah Tapah
Jalan Stesyen
35000 Tapah
Perak Darul Ridzuan

Sekiranya anda mempunyai sijil sokongan lain, anda boleh melampirkannya ke surat pelindung anda, semoga bermanfaat,

Tarikh Tutup Permohonan – 23 Mei 2022

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong 

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-majlis-daerah-tapah/, jawatan kosong kilang di teluk intan, barang kilang buat dirumah kluang, ejen aeon teluk intan, senarai jawatan kosong kerajaan daerah Tawau
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE