Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Johor Bahru 15 Mei 2020

Posted on

Jawatan Kosong MBJB ( Majlis Bandaraya Johor Bahru ) –  Masih info tentang jawatan kosong dalam sektor kerajaan, kali ini kami akan berkongsi maklumat mengenai jawatan kosong di sektor kerajaan dengan syarikat-syarikat yang mencari pekerja baru untuk diletakkan jawatan berikut :

Imej Majlis Bandaraya Johor Bahru
Imej Majlis Bandaraya Johor Bahru

1. Penolong Jurutera JA29

Kekosongan jawatan adalah dari Syarikat Majlis Bandaraya Johor Bahru atau lebih dikenali sebagai MBJB, jika anda berminat anda boleh mendaftar sekarang, tetapi sebelum itu anda perlu tahu lebih awal Apakah syarat-syarat Majlis Bandaraya Johor diperlukan daripada baru.

Mengingati Bandaraya yang merupakan salah satu bandaraya terbesar di Malaysia pasti keperluan beliau akan keperluan khas yang anda lengkapkan sebelum mendaftar sepenuhnya di bawah adalah sangat ketat kepada beliau lagi.

Persyaratan Khusus Bandarajaya Johor Baru

1. Salinan sijil/dokumen akademik dan lain-lain yang berkaitan;

2. Salinan Lesen Kelas Memandu;

3. Salinan sijil Diploma/Ijazah;

4. Salinan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM);

5. Salinan Sijil Penilaian Menengah Rendah (PMR);

6. Salinan semakan Pengiktirafan Kelayakan dari JPA (Diploma/Ijazah);

7. Salinan transkrip pengajian;

8. Gambar berukuran pasport terbaru

9. Salinan sijil kelahiran;

10. Salinan kad pengenalan;

Itulah beberapa fail yang anda mesti menyiapkan lebih awal supaya ia akan memudahkan anda dalam proses pengambilan, retak ke bawah pada sehingga anda perlu melengkapkan fail-fail berikut yang kami telah diterangkan di atas. Jika ianya lengkap Jangan lupa dalam pekerjaan anda surat lamaran harus menyertakan alamat anda :

DATUK BANDAR
MAJLIS BANDARAYA JOHOR BAHRU
PETI SURAT 232
80720 JOHOR BAHRU

Mengisi data-data yang sesuai dengan diri anda untuk tidak memalsukan identiti kerana ia akan menjadi sangat merugikan diri sendiri, memandangkan pekerjaan yang sangat menarik oleh ramai orang, apatah lagi syarikat ini merupakan salah satu syarikat yang diurus dengan baik oleh kerajaan.

Oleh itu anda tidak harus mengabaikan peluang-mensia, cepat Daftar sekarang juga diberikan tarikh akhir kerja hanya sehingga bulan ini sahaja. Apa-apa maklumat mengenai sebuah pejabat yang kosong di sektor kerajaan terutama dalam Majlis Bandarajaya Johor Bahru. Mudah-mudahan berguna

Tarikh Tutup Permohonan –  (15 Mei 2020)

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Iklan jawatan kerja kosong:

    kerja buat barang kilang di rumah 2021, cara memohon guru ganti di johor bahru, kerja packing barang di rumah 2021, Syarat kemasukan johor military force
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE