Jawatan Kosong Letrikon Engineering Sdn Bhd 26 April 2022

Posted on

Penggajian di bahagian kerajaan dan sektor swasta semakin meningkat dalam persaingan. Kami menyediakan laluan yang jelas bagi anda yang mencari kerja dalam sektor industri perundingan (IT, Sains, Kejuruteraan & Teknikal) kerana kami memerlukan jawatan berikut:

1. Pengurus Projek

Letrikon Engineering Sdn Bhd

2. Selangor – Petaling Jaya

Pelukis

3. Letrikon Engineering Sdn Bhd

Selangor – Petaling Jaya

4. Penyelia Projek

Letrikon Engineering Sdn Bhd

5. Jurutera Projek

Selangor – Petaling Jaya

 

Company Profile Letrikon Engineering Sdn Bhd

Letrikon Engineering Company Sdn Bhd telah ditubuhkan pada 19 April 1996 tetapi perniagaan syarikat telah wujud sejak tahun 1958 dan masih dipanggil Leong Bothers & Company.

Kami telah berdaftar dengan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan (CIDB) dan Posisi Bekalan Elektrik (JBE) masing-masing sebagai Kelas 7 dan Kelas A. Syarikat.

kami mempunyai produk utama dalam pelbagai aspek termasuk perkhidmatan elektrik, mekanikal dan berkaitan teknikal untuk bangunan tinggi, lapangan terbang, kilang, hospital, bangunan pendidikan, bangunan pentadbiran kerajaan dan lain-lain.

Syarikat dalam kecukupan teknikal profesional memenuhi keperluan dengan pekerja yang kompeten untuk menyesuaikan diri dengan keperluan projek berkualiti tinggi.

Syarikat itu telah menunjukkan pemahaman kami mengenai permintaan perniagaan kejuruteraan. Rekod prestasi kami telah membuktikan keupayaan kami dan dengan jelas menunjukkan kelayakan kami untuk kecemerlangan teknikal. Letrikon telah menjalankan lebih dari 100 projek dan kajian sejak tahun 1990.

kami beroperasi dalam profesionalisme, kreativiti dan kepelbagaian yang mereka kendalikan dalam rangka amalan perniagaan kami yang baik, yang diuruskan dan disokong oleh pasukan pengurusan yang sangat profesional.

Kami menyokong usaha rakyat untuk mempromosikan budaya keperihatinan dan berusaha untuk mengejar visi syarikat yang sangat realistik. Keberanian dan penentuan pekerja kami adalah asas utama yang mendorong Kumpulan Letrikon untuk mencapai kejayaan yang lebih besar bersama dengan pertumbuhan seluruh negara.

Mengapa menyertai kami ?

Syarikat kami mewujudkan persekitaran untuk membawa yang terbaik dari pekerja berbakat dan berdedikasi kami.

Syarikat kami menyediakan persekitaran yang boleh membawakan prestasi pekerja dalam dedikasi dan bakat.

Dan kami juga akan menyediakan pelbagai faedah untuk pekerja kami.

Cara Mendaftar:

lawati halaman pemilihan kerja kami di sini

kemudian pilih posisi yang anda mahu untuk langkah seterusnya

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan- 26 April 2022

 

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-letrikon-engineering-sdn-bhd/
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE