Jawatan Kosong Koperasi Tentera Berhad 18 Mei 2020

Posted on

Jawatan Kosong Koperasi Tentera – Bekerja di salah satu syarikat sektor swasta akan mendapat tangga kerjaya yang agak tinggi jika anda ingin bekerja di sektor swasta.

Ada beberapa syarat yang mesti dipenuhi salah seorang daripada mereka pendidikan. Pendidikan minimum untuk mendaftar di syarikat swasta iaitu Diploma dan umur juga mesti bertemu.

Sekiranya anda seorang warganegara Malaysia yang cukup tua dan sudah mempunyai pendidikan yang sesuai di atas, anda boleh mendaftar diri sendiri, seperti kekosongan yang terdapat di Koperasi Tentara Berhad, sesuai untuk anda yang mencari kekosongan jawatan untuk sektor swasta.

Kekosongan kerja koperasi tentera terbuka kepada orang ramai dan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut :

1. Trainee Under The Graduate Training Programme
2. Accounting and Financing
3. Administration and Secretaria
4. Graduates and Internship
5. Human Resources
6. Membership
7. Information Technology

Iklan Jawatan Kosong Koperasi Tentara Berhad

Imej Koperasi Tentera Berhad
Imej Koperasi Tentera Berhad

Koperasi Malaysia Tentara Berhad atau sering dirujuk sebagai Koperasi Tentera telah ditubuhkan untuk masa yang lama, pada tahun 1960 telah ditubuhkan dan diiktiraf oleh kerajaan Malaysia.

Penubuhan Koperasi Angkatan Tentera Malaysia mempunyai matlamat untuk meningkatkan taraf kehidupan ekonomi serta dasar Angkatan Tentera Malaysia (ATM).

Program ini bertujuan untuk semua anggota ATM dan penjawat awam yang menjadi ahli Kementerian Pertahanan Malaysia.

Koperasi Angkatan Tentera Malaysia, ditubuhkan pada tahun 1960, ditadbir oleh undang-undang Koperasi, yang mempunyai tujuan untuk menyediakan perbankan koperasi kepada semua anggota Kementerian Pertahanan Malaysia.

Serta semua ahli akan mendapat perlindungan insurans hayat yang akan mendapat insurans daripada ahli kakitangan awam, Personel Personel Angkatan Tentera, dan Korp Sukarelawan.

Koperasi Angkatan Tentera Malaysia berjaya membaiki kebajikan ahli-ahlinya, selain koperasi ini juga mempunyai keberanian untuk melabur dalam pelbagai sektor pelaburan.

Cara Memohon Jawatan Kosong Koperasi Tentara Berhad

Sekiranya anda berminat untuk mendaftarkan diri anda sekarang kerana kekosongan itu akan ditutup, menyediakan fail sokongan anda sebagai nilai tambahan untuk anda.

Untuk pendaftaran kekosongan boleh pergi dalam talian dengan cara melawat lebih banyak maklumat dari laman web berikut  :

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

Tarikh Tutup Permohonan:- 18 Mei 2020

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE