Jawatan Kosong Koperasi Polis Diraja Malaysia Berhad 18 Mei 2020

Posted on

Jawatan Kosong Koperasi Polis Diraja Malaysia – Anda mahu bekerja dengan mempunyai gaji besar dan tahap kerjaya yang tinggi? Anda boleh bekerja di sektor swasta kerana gaji purata yang ditawarkan adalah agak tinggi berbanding dengan gaji di sektor kerajaan.

Syarikat swasta yang berikut yang akan mempunyai pekerjaan yang Royal dasar Koperasi Malaysia Berhad atau sering dipanggil KPDRM, dikhaskan untuk kekosongan jawatan tersebut anda rakyat Malaysia.

Yang sudah cukup untuk bekerja dan sudah lulus dari Kolej anda boleh mendaftar sekarang kerana kekosongan jawatan tersebut pada penutup bulan ini.

Jawatan Kerja Polis Diraja Malaysia Koperasi itu sendiri untuk mengisi kekosongan seperti berikut :

  1. Chargermen Kanan
Imej Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad
Imej Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad

 

Profil Perusahaan Kosong Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad

Koperasi Polis Diraja Malaysia atau disingkat dengan KPDRM adalah dibangunkan Khas oleh dasar-dasar koperasi negara Malaysia dengan matlamat untuk meningkatkan pelbagai kemudahan dan menyediakan kemudahan kepada ahli-ahlinya.

Kami mempunyai satu misi yang dikongsi dalam mewujudkan pengurusan kewangan yang telus setiap kepentingan ahli-ahli KPDRM tersebut.

KPDRM di Padang pada April, 24 1928 dengan tujuan untuk membantu mengurangkan beban kewangan dan ahli pihak polis dan kakitangan di Jabatan polis Malaysia, kami menawarkan pinjaman untuk menguruskan sebuah konglomerat yang sehingga kini mempunyai nilai aset-aset sekitar RM 689, 5 juta.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Koperasi Polis DiRaja Malaysia Berhad

Bagi anda yang ingin memohon pekerjaan, anda boleh mendaftar anda dalam talian seperti berikut :

1.Langkah pertama untuk mendaftarkan anda perlu melawat laman web rasmi pada talian di bawah, boleh meneruskan langkah seterusnya.

2. Seterusnya anda boleh memilih kata kunci atau mencari pekerjaan KPDRM atau Koperasi Malaysia Polis Diraja beliau terlebih dahulu akan tersedia jawatan yang diperlukan di Koperasi polisi Diraja Malaysia.

3. Anda hanya memilih kedudukan yang betul untuk anda dan sesuai dengan latar belakang pendidikan anda jika anda tidak pasti kedudukan anda memilih penginapan anda klik memohon sekarang di sudut kanan bawah.

Borang Permohonan Online 

Tarikh Tutup Permohonan – 18 Mei 2020

Iklan jawatan kerja kosong:

    polis bantuan airport, borang pemohonan pulapo pdrm, Gaji pegai kanan PDRM, jawatan kosong polis Airport, polis Airport
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE