Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bernas Berhad 19 Juli 2020

Posted on

Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bernas Berhad – Anda ingin mendapatkan gaji besar dan tahap kerjaya yang tinggi? Anda boleh mendapatkannya jika anda bekerja di salah sebuah syarikat di sektor swasta.

Bekerja di sektor swasta tidak fikir buruk anda akan mendapatkan pelbagai perkhidmatan dan kemudahan kerja mencukupi tetapi ia bergantung juga dari tiap-tiap Syarikat.

Yang memang ada berani memberi kemudahan terbaik untuk para pekerja dan Terdapat juga Syarikat-syarikat yang hanya menyediakan kemudahan-kemudahan di dalamnya.

Kemudahan yang diperolehi dari bekerja di sektor swasta yang mampu untuk borang insurans kesihatan, insurans usia, komisen dan bonus yang mungkin anda boleh jika anda mempunyai kemahiran hebat ketika bekerja.

Berikutan ini terdapat sebuah syarikat swasta yang sedang membuka jawatan kosong iaitu Pithy kaki Koperasi Berhad .

1. EKSEKUTIF PERNIAGAAN
2. PELATIH PENGURUSAN

Job Requirements

1. Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya pendidikan Diploma/Lanjutan/graduan Diploma dalam berbagai bidang.
2. Calon perlu mempunyai sekurang-kurangnya 1 tahun pengalaman kerja dalam bidang yang memerlukan semalam.
3. Pilihan yang sudah mempunyai pengalaman dalam bidang:
Jualan, pemasaran, admin.

Profile Perusahaan Koperasi Kakitangan Bernas Berhad

Koperasi Kakitangan Bernas Berhad atau lebih dikenali sebagai KBB ini adalah sebuah koperasi yang bergiat di peringkat kebangsaan dan khas untuk mengendalikan sawah padi.

Ia telah ditubuhkan pada 30 Jun 1973 dengan nama yang tidak telah digantikan, yaitu Multi Tujuan Koperasi Kalpana Berhad.

Tetapi dalam tahun berikut namanya Koperasi Kakitangan Bernas Bhd dan sehingga kini namanya tidak berubah lagi.

Penubuhan Institut ini adalah hasil daripada hasrat kakitangan Lembaga beras dan PADI Negara (LPN) dengan tujuan untuk saling membantu antara satu sama lain supaya modal perniagaan yang berguna telah dicipta untuk memajukan ekonomi dan sosial negara Malaysia.

Cara Memohon Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bernas Berhad

Bagi anda yang berminat untuk mendaftar lamaran pekerjaan tersebut anda diharuskan mengunjungi website jawatan kosong Koperasi Kakitangan Bernas Berhad terlebih dahulu anda bisa mengakses secara online di :

Maklumat Jawatan Kosong Koperasi Kakitangan Bernas Berhad

Tarikh tutup permohonan – 19 Juli 2020

X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE