hit tracker

Jawatan Kosong Kenanga Investment Bank Berhad 26 Julai 2023

Kerja adalah satu perkara yang penting bagi kita untuk mencapai apa yang kita inginkan untuk kita bersedia untuk mengejar mimpi.

Salah satu bank terkenal di Malaysia kini membuka peluang pekerjaan dan memerlukan banyak jawatan, nama bank itu ialah Kenanga Investment Bank Berhad.

Kenanga bank pelaburan berhad telah ditubuhkan selama 45 tahun dan telah berkhidmat di Malaysia, dan banyak perubahan telah dibuat oleh kenangan bank pelaburan berhad. Kami sentiasa ingin bergerak maju untuk menjadi lebih berguna untuk negara ini, jadi sertai kami untuk mengisi kekosongan di bawah:

 1. Vice President
 2. Corporate
 3. Client Coverage

Company Profile Kenanga Investment Bank Berhad

Kenanga Investment Bank Berhad
Kenanga Investment Bank Berhad

Kenanga Investment Bank Berhad adalah Bank terbesar di Malaysia yang berdiri sendiri dan sudah mempunyai nilai yang tinggi di negara ini.

Terbukti oleh kita untuk mempunyai pelbagai anugerah dari Bursa Excellence Awards 2018

 • Best Trading Participant Equity & Financial Derivatives
 • Best Institutional Derivatives Trading Participant (Champion)
 • Best Remisier (Champion)
 • Best Overall Derivatives Trading Participant (1st Runner Up)
 • Best Institutional Equities Participating Organisation – Investment Bank (2nd Runner Up)
 • Best Retail Equities Participating Organisation – Investment Bank (2nd Runner Up)

Anugerah ini telah diberikan oleh Bursa Malaysia dan sudah 16 tahun kami mempunyai Anugerah. Kemudian Apakah produk sebenar kami? Produk kami termasuk pelbagai perkhidmatan perbankan seperti berikut:

 1. Islamic Banking
 2. Equity Broking
 3. Investment Banking
 4. Treasury
 5. Investment Management

Di atas adalah sebahagian daripada perkhidmatan perbankan kami iaitu Kenanga Investment Bank Berhad, kami sentiasa mahu membuat perubahan untuk sentiasa berada di barisan hadapan untuk berkhidmat kepada pelanggan dan juga boleh memberi manfaat untuk negara ini, jadi Mari kita Sertai kami Menjadi sebahagian daripada perubahan itu.

Maklumat Jawatan Kosong Kenanga Investment Bank Berhad

Website Kenanga Investment Bank Berhad

Pembukaan kerja akan dibuka pada awal bulan September dan akan ditutup pada pertengahan bulan September jadi menyediakan diri anda untuk fail yang diperlukan dan dokumen sokongan lain

Tarikh Tutup Jawatan Kosong 26 Julai 2023

Iklan jawatan kerja kosong:

  https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-kenanga-investment-bank-berhad/, https://jawatankosongku net/info/kelayakan-spm-untuk-kerja-bank/, https://jawatankosongku net/info/kelayakan-spm-untuk-kerja-bank