hit tracker

Jawatan Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia 23 Juli 2020

Kerja Kosong KPM – Bekerja di sektor diraja dipertandingkan oleh pekerja, bagaimana tidak? Di sektor kerajaan seperti hidup anda akan dijamin dan keluarga akan merasakan manfaatnya.

Bertuah bagi anda yang membaca iklan kosong ini, kerana telah membuka petisyen kepada warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan di Kementerian Pendidikan Malaysia. KPM membuka pekerjaan kosong untuk anda yang akan diletakkan di bahagian:

  1. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah DG41/DG44

Jawatan Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia

Kerja Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia Terkini
Kerja Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia Terkini

Kekosongan jawatan tersebut di peruntukan untuk anda rakyat Malaysia yang sedang mencari pekerjaan dalam sektor Royal anda boleh mendaftarkan diri anda secepat mungkin.

Bagi anda yang ingin mendaftar atau memohon kekosongan jawatan tersebut, anda boleh menyemak maklumat yang pada akhir artikel dan kemudian anda sertakan surat iringan dengan lampiran. Bagi keperluan yang anda perlu bertemu untuk memohon dalam formasi sebagai pegawai pendidikan Siswazah gred sebagai Pemohon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya pendidikan semasa kurang beliau seperti berikut :

1. Memiliki pengalaman Mengajar selama 3 tahun.

2. Harus siap di tempatkan di daerah operasi manapun.

3. Memiliki skill dalam pelajaran Ekonomi dan Sejarah .

4. Tidak pernah terlibat dalam kepolisian.

5. Bisa berbahasa inggris baik Pasif maupun Aktif.

6. Sehat jasmani maupun rohani.

Permohonan hendaklah Melalui Ketua Jabatan Masing-Masing mengikut Perintah Am Bab A Bab Perkara Perkara 21. SETIAP untuk pencalonan Yang BERKUALITI Harus Menyerahkan menyambung semula Yang lengkap dan disertai DENGAN Salinan Buku Rekod Perkhidmatan, Kenyataan Cuti Yang Telah disahkan, Salinan sijil Yang disahkan dan lain-lain Dokumen Yang Berkaitan . Semua permohonan hendaklah Dihantar ke:

Pengarah
Bahagian Pendidikan Swasta
Kementerian Pendidikan Malaysia
Aras 2, Blok E 2,
Kompleks E Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62604 PUTRAJAYA
(u.p: Unit Pentadbiran dan Kewangan)

Hanya calon Yang Layak selepas tapisan Sahaja Akan dipanggil temuduga. Calon-calon yang Tidak dihubungi dalam Masa Tiga (3) bulan dari Tarikh tutup permohonan hendaklah menganggap permohonan Acha TIDAK Berjaya.

Soalan dan Isu Berkaitan Dengan permohonan jawatan ini kepada, Boleh menghubungi Unit Pentadbiran dan Kewangan, Bahagian Pendidikan Swasta, Kementerian Pendidikan Malaysia di TALIAN 03-8884 9543/9507.
Lokasi: PUTRAJAYA

Tarikh Tutup Permohonan: 23 Juli 2020

Permohonan Online

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/info/offshore-borang-permohonan-online/, https://jawatankosongku net/info/permohonan-kilang-st-muar/, https://jawatankosongku net/info/permohonan-kilang-st-muar, https://jawatankosongku net/info/offshore-borang-permohonan-online, isi borang online askar wataniah

3 thoughts on “Jawatan Kosong Kementerian Pendidikan Malaysia 23 Juli 2020”

  1. Asslammualaikum . Saya Noratikah saya brumur 18 tahun saya ingin mencari perkerjaan untuk mencari pengalaman dan menyara keluarga saya .

Comments are closed.