Terkini! Jawatan Kosong JPNIN 24 June 2022

Posted on

Jawatan Kosong JPNIN – Selamat pagi pembaca yang budiman, sedang mencari kerja di sektor kerajaan? Kali ini ada jawatan kosong yang menarik untuk anda. Pada bulan ini  telah ada Jawatan Kosong JPNIN (Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional). Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional memerlukan tenaga kerja untuk mengisi kekosongan jawatan pada bahagian:

  1. Guru Tabika Perpaduan N11
  2. Guru Tabika Perempuan N29

 

Cara Memohon Jawatan Kosong JPNIN

Kerja Kosong Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional JPNIN
Kerja Kosong Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional JPNIN

Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan borang permohonan yang boleh diperolehi melalui aplikasi LINK dibawah iklan ini. Borang permohonan dengan gambar terbaru (saiz pasport) yang tidak boleh dikembalikan dan satu salinan kad pengenalan, sijil kelahiran, sijil PMR Exam, Sijil Berhenti Sekolah, satu salinan SIM sebagai dokumen tambahan. Dokumen-dokumen yang perlu disahkan dan dihantar ke alamat berikut:

Pengarah,
Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
Tingkat 10, Wisma KWSG
Jalan Kampung Attap
50460 Kuala Lumpur

Sebelum anda menghantar dokumen, jangan lupa dilakukan pengesahan terlebih dahulu oleh pegawai kerajaan dari Kumpulan Pengurusan dan Profersional, ADUN, Imam, Mahkamah Seksyen / Pesuruh Jaya Sumpah, Penghulu atau JKKK yang diiktirafkan.

NOTE: Yang akan dipanggil menghadiri termudaga kerajaan ialah calon yang layak selepas talian dan memenuhi syarat yang telah ditetapkan oleh JPNIN. Jika calon yang telah memohon dan dalam tempoh 3 bulan daripada tarih tutup permohonan belum dihubungi, maka dianggap tidak berjaya.

 

Tarikh tutup Jawatan Kosong JPNIN

Kerja Kosong JPNIN berakhir pada tarikh 24 June 2022 Saya cadangkan untuk mendaftar dari sekarang kerana banyak yang melamar pekerjaan ini. Sila muat turun maklumat lanjut di:

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

Iklan jawatan kerja kosong:

    https://jawatankosongku net/jawatan-kosong-jpnin/, tukang kebun sekolah taiping, jawatan kosong kilang bukit beruntung terkini, Jawatan kosong perpaduan, kerja kosong guru tadika perpaduan
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE

3 thoughts on “Terkini! Jawatan Kosong JPNIN 24 June 2022

Comments are closed.