Jawatan Kosong JMC Talent Search Pte. Ltd 28 July 2022

Posted on

JMC Talent Search, membuka peluang kepada anda yang berwibawa dan berani untuk bergabung dengan kami.

Kami mencabar anda kerana kami percaya anda mempunyai kompetensi yang benar-benar menjanjikan untuk selaras dengan syarikat kami.

JABATAN YANG DIBUTUHKAN :

  1. Warehouse Assistant 
  2. Industrial Engineer
  3. Test Engineering Manager 
  4. Material Handler 
  5. Senior RF Application Engineer 
  6. Product Engineer (NPI) 
  7. Sales & Application Engineer 
  8. HR Assistant (Payroll) 

Company Profile JMC Talent Search Pte. Ltd

JMC adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan asli dalam membuat pengeluaran yang memuaskan bagi semua yang terlibat.

Kami menggunakan pendekatan khas untuk bekerja dan meningkatkan kejayaan sebagai sebuah syarikat butik yang dapat berkhidmat di rantau Asia Pasifik.

Syarikat kami bermula dari termasuk seorang pekerja tetap atau kontrak untuk menarik semua pasukan kakitangan sementara.

Kami menggunakan penyelesaian penarikan komprehensif untuk para pelanggan kami yang akan mendapat manfaat daripada pasukan perunding khusus untuk mencapai kemunculan kerjaya yang berjaya.

Dengan pendekatan dan komitmen pasukan kami akan menjaga keperluan pelanggan dan prospek untuk membuat sesuatu yang unik untuk kami lakukan.

Etika kerja syarikat kami mempunyai standard kecemerlangan yang tinggi dalam industri menjadikannya sumber nilai dan keandalan yang kompetitif bagi pelanggan.

Terdapat pelbagai perkhidmatan JMC termasuk gaji, pengurusan, dan sumber manusia dan lain-lain.

kepakaran kami dalam mengurus dan melaksanakan perkara dalam beberapa peranan dan perkhidmatan perniagaan lain untuk pelanggan kami.

Syarikat JMC adalah salah satu pembekal perkhidmatan Sumber Manusia yang fleksibel dan disesuaikan.

Perkhidmatan Carian Bakat JMC menjalankan spektrum penuh perkhidmatan kakitangan untuk pelanggan kami di pelbagai sektor industri di seluruh rantau Asia Pasifik.

MENGAPA BERGABUNG DENGAN KAMI ?

JMC Talent Search adalah syarikat yang terlibat dalam pengurusan projek, perunding. Perkhidmatan teknologi maklumat Asia Pasifik, syarikat Sumber Manusia dan Outsourcing.

Oleh kerana terdapat pengembangan perusahaan JMC Talent Search memerlukan calon yang ccock dalam mengisi kekosongan berikutnya

Cara Melawat Permohonan Jawatan:

Dengan melawati laman web kerja syarikat kami di sini:

Maklumat Lanjut Jawatan Kosong

Tarikh Tutup Permohonan Jawatan – 28 July 2022

Iklan jawatan kerja kosong:

    jmc kota bharu
X CLOSE
Advertisements
ADVERTISEMENTS
X CLOSE